Фрогоко: Нито една световна медия не отразява ”историческите” срещи на Борисов в САЩ

Автор: Няма коментари Сподели:

.

След като премиерът Бойко Борисов не получи вниманието на световните медии, сам започна да отразява ”историческите” си срещи в Ню Йорк. Той се снима с държавни лидери като с холивудски звезди, не се разделя с баджа си и говори пред празна зала.

От провежданата в Ню Йорк 73- сесия на общото събрание на ООН българският министър председател, който предвожда делегацията от страната ни, публикува в профилите си в социалните мрежи множество снимки с най-различни държавни ръководители.

 Към всяка от тях  изрично отбелязва, че е имал „среща“.

Иначе според Бойко Борисов той е имал „среща“ освен с президента на САЩ Доналд Тръмп, също така с Гръцкия си колега Алексис Ципрас,  с канадския премиер Джъстин Трюдо, с министъра на външните работи на Саудитска Арабия Адел Бин Ахмед Ал-Джубейр, турския външен министър Мевлют Чавушоглу…

 

.

                                                              Бойко Борисов, Фейсбук 

Забележително е, че Борисов навсякъде е с баджа си, на който е изписано името му, за разлика от хората, с които се снима в случайни кадри на улицата или сред седалките в залите.

 Направихме обстоен преглед на световните медии и никъде не открихме информация за „срещите му“. Единствено египетските медии отбелязват поведена среща с президента на тяхната страна Абдел Фатах Ас Сиси.  За срещата с грузинският премиер, на която се вижда, че наистина се водят разговори,  научаваме също от профила на Борисов във Фейсбук.

 От публикуваното видео с изказването му вчера се вижда, освен че козирува, и че залата пред която говори, е почти празна. Внимателно го слуша само Румяна Бъчварова. 

.
                                                                Бойко Борисов, Фейсбук

https://frognews.bg/novini/nito-edna-svetovna-mediia-otraziava-istoricheskite-sreshti-borisov-sasht.html

Предишна статия

ДЕПУТАТ ОТ ДПС ФИНТИРА БОРИСОВ: „НЯКОИ СА НА ПРИЕМ ПРИ ТРЪМП, ДРУГИ ПРИ КРАЛИЦАТА!“

Следваща статия

500 декара гора засегна огънят край Баня…

Други интересни