ТОТАЛНА КОНТРОЛИРАНА ЦЕНЗУРА тече в телевизии и медии…

Автор: Няма коментари Сподели:

ТОТАЛНА КОНТРОЛИРАНА ЦЕНЗУРА тече в телевизии и медии – никой не смее да се престраши да зададе въпроса на новия министър на МВР Младен Маринов – бил ли е охрана на Мето Илиенски. Впрочем, и нито един т.нар. опозиционер не зададе този въпрос и днес в парламента.

Тази вечер в бтв на Младен Маринов отново не бе зададен този въпрос. Утре сутрин Маринов отново ще дефилира на тв екрана и отново никой няма да нищи миналото му с Мето Илиенски.

Не, че ще каже истината, но е добре камерата да даде в едър план очите му и лицето му, когато отговоря на този въпрос, та да видим как се лъже.

Пред АФЕРА ОЧЕВИДЕЦ на онези времена и събития потвърди в прав текст как е засякал въпросния Младен Маринов, тогава служител на „Борба с безредиците“ в МВР, който е бил охрана на Мето Илиенски. Очевидецът заяви, че е имал среща с Мето Илиенски в заведение и с него е влязла охраната му – въпросният Младен Маринов. „Вярвам на очите си!“ отсече неудобния очевидец.

И тъй като тогава Маринов е бил служител на МВР, в задачката се пита – бил ли е предател на МВР? И как така мина метър като предател на МВР и изкласи до … министър?!

Новата министърка на регионалното развитие пък Петя Аврамова в миналото си се е трудила като серивтьорка, издигната в барманка. По-късно става инженер и се подслонява в ГЕРБ.

Това е положението, братя и сестри. Ех, ако можеше да влезе „убития“ … Мето.

                                                Afera.bg                  http://afera.bg

Предишна статия

ДА СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА КАЖЕ КАК СЕ „РЕГИСТРИРАТ“ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА! И ЗА ЕДНИ ДВА МИЛИАРДА КЪМ ОФШОРКИ ОТ МНОГО СПЕЦИФИЧНА ДЕЙНОСТ…

Следваща статия

ПОЧЕТНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ И ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ДПС СЕ СРЕЩНАХА С ПОСЛАНИКА НА САЩ

Други интересни