И ДЪЖД, И СНЯГ ДА ВАЛИ, ГЕРБ ПАШОВ Е ВСЕ В … СИМИТЛИ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Това лице, което виждате на снимката е Купен Пашов – бир парче началник в ГЕРБ Община – Варна – „„Дейности по защита на населението“.  Въпросният „Купен“, ех, ама и двусмислено именце, цъфна по новините на bTV по повод ПОРЕДНОТО НАВОДНЯВАНЕ НА ВСИЧКИ УЛИЦИ НА ВАРНА СЛЕД ЕДНОЧАСОВИЯ ПОРЕДЕН ЛЕТЕН ДЪЖД.

КУПЕН ПАШОВГЕРБ Купен Пашов рече дословно за това, което виждате на снимките: „Не само във Варна, но и във всички градове и извън България се получава такова нещо…“.

КУПЕН ПАШОВСекунди преди това репортерката рече, ех, как тъй го пропуснаха в ефир, че шахтите са ПОД АСФАЛТА ,ЗАЗИДАНИ от поредния „ремонт“, разбирай, след поредното крадене. Безумна кретения за която АФЕРА си продра гърлото за пише.

Купен Пашов обаче вика, че по целия свят тъй ставало – улиците се превръщат в реки след 50 минути силен летен дъжд. Ако по целия свят, даже и в Занзибар, изобщо се намърда подобен „купен“, ще го линчуват на минутата. В България го дават по телевизора обаче и дръжките на микрофони не смеят да гъкнат срещу тъпотиите му.

Зимата, когато пък завали смешен сняг във Варна, същият тоя ГЕРБ Купен Пашов вика, че им пречел вятъра и снеговалежа, за да почистват…

николай пашовИ понеже Варна е КЛОАКА НА КРАДЛИВА СИМБИОЗА И ПРОКУРАТУРА ТУК НЯМА, ЗАЩОТО ЦАЦАРОВ БДИ НАД ЗАСПАЛИЯ ….УЙ ОКРЪЖЕН ПРОКУРОР НА ВАРНА, ДЛЪЖНИ СМЕ ЗА 10000000000 ПЪТ ДА НАПИШЕМ, ЧЕ ВЪПРОСНИЯТ ГЕРБ ОБЩИНАР КУПЕН ПАШОВ Е БАЩА НА НИКОЛАЙ ПАШОВ – ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА ФИРМАТА „ХИДРОСТРОЙ“ /на снимката/, ПРЕЗ КОЯТО МИНАВАТ ВСИЧКИ РЕМОНТИ, СЪЩАТА ХИДРОСТРОЙ, НА „ВИЧО“, ИЗВЕСТЕН КАТО „КАСИЧКАТА“. НА КОГО – СЕЩАТЕ СЕ ОТ ПЪРВИЯ ПЪТ.

За конфликт на интереси в цацаратурата не са чували, щото там пазят далаверата на герб.

Апропо, днес следобед пак валя за около половин час във Варна и точно по това време бащино-синковата фирма правеше ремонти в калта и мокрия асфалт, пълнейки дупки /?!?!/ на ул. Васил Друмев.

Изобщо, и дъжд, и сняг да вали, ГЕРБ Пашов е все в … Симитли!

Но не те са виновни, не! Виновен е Цацаров и прокуратурата, която им пази кражбите и шуробадажаначеството, с цената на всичко. Те крадат, защото им е ПОЗВОЛЕНО. ОТ ЦАЦАРОВ И КОМПАНИЯ. А ВЪВ ВАРНА ПРОКУРОРСКАТА МУ КОМПАНИЯ Е ПОЗОР ЗА ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА.

                                               Afera.bg                                   http://afera.bg

Предишна статия

ПРОДАДОХА „ИПК РОДИНА“ И УЖ ВСИЧКО Е ТОЧНО! ВСИЧКО Е ТОЧНО, НО ЗА КОЙ?

Следваща статия

ГУБЕРНИЯТА „ДАНО“

Други интересни