ДНЕШНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРАВИТЕЛСТВА ЩЕ БЪДАТ СМЕНЕНИ, ЗАЩОТО ВЪРВЯТ ПРОТИВ ВСЕЛЕНСКИТЕ ЗАКОНИ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Прогноза на астролога Павел Глоба.

На 27 юли, късно вечерта, ще започне пълно лунно затъмнение, което ще продължи 4 часа.

Нашият спътник ще навлезе изцяло в сянката на Земята, което ще му придаде тъмно червен оттенък.

Велико противостояние на Марс, което не е свързано с лунно затъмнение е имало и през 1939 г. и през 2003 г. Днес, обаче, ще започне най-дългото лунно затъмнение за целия 21 век. И този път то ще съвпадне с Великото противостояние.

През този ден, освен обостряне на психическите и соматични заболявания, са възможни и фатални събития от всякакъв род. 

Това, което започне в периода на затъмнението, може да продължи дълго и да бъде много сериозно. Както за отделните хора, така и за цялото човечество, твърди астрологът Павел Глоба, цитиран от mir24.tv.

Освен чисто човешките фактори, като повишена емоционалност, избухливост и депресивни състояния, са възможни и чисто „марсиански“ заплахи.

Всъщност, Марс не напразно е бил наречен „Бог на войната“. 

За голямо съжаление, много от войните са започнали именно по време на Великото противостояние на Марс. Днес сутринта, Марс ще се сближи със Земята и ще можем да го виждаме на небосклона като много ярка червена звезда. През този ден са възможни неконтролирани изблици на ярост или отчаяно желание да се решат застояли проблеми.

Известният астролог ни предупреждава, защото за него „Предупреден, значи въоръжен.“ И в този и следващите дни, само от нас зависи да не дадем воля на своите емоции. Да не позволим на вътрешните си демони да излязат на светло.

Защото в нашия свят всичко е взаимосвързано. Ние сме свързани със Земята, с Космоса и космическите цикли. И най-накрая трябва да се научим да използваме всичко това, а не да се страхуваме от неговата проява.

Погледнете, през 1939, Великото противостояние е било през май или юни. А Втората световна война започна през септември. През 2003 година, Великото противостояние е било през август. А операцията на САЩ в Близкия Изток започна малко по-рано.

Що се отнася до съвременните събития, великият астролог подчертава, че в най-скоро време се очакват събития, които кардинално ще променят политическата конюнктура, която сега съществува в света.

Това се отнася най-вече до хората, които досега управляваха САЩ и Западна Европа с Великобритания.Тези елити ще започнат да се сменят, защото огромната част от човечеството е настръхнало против тях. Те отидоха твърде далеч, подчертава астрологът, в желанието си да променят, както земната, така и човешката природа. А това, твърди гадателят, противоречи на законите на Вселената. Тези закони са вечни и неизменни. И всичко в Космоса, било то жива или мъртва природа, се движи по предначертания от тях път.

В Близкия Изток ще продължи постепенното умиротворяване. И в основата на тези процеси ще бъде отново руската мощ. Защото няма на планетата мощ, равна на руската. Съвсем скоро в Сирия ще изчезнат всички джихадисти. САЩ ще изтеглят своите сили от Сирия. Но това няма да стане изведнъж.

Европа също ще бъде сполетяна от незавидна съдба. Онези в Брюксел, които се мислят за повелители на европейските народи, ще претърпят огромно фиаско. От което няма да могат да се съвземат. В САЩ, и в света, все повече ще губят сила, хората, които досега дърпаха конците на народите.

Що се отнася до Украйна, там нещата ще се развиват също много динамично. Защото всичко там е потънало в такава разруха, че социалният взрив е неизбежен. Но само мигове преди да се случи това, Русия и САЩ ще се разберат за Украйна. Донбас ще си остане в Украйна. Но самата Украйна вече няма да бъде същата. Тя отново ще се върне към своите славянски корени.

На Балканите също предстоят големи промени. Войските на САЩ, които сега вървят на изток, ще бъдат спрени. Защото иначе светът го очаква Апокалипсис. 

Днешните балкански правителства ще бъдат сменени, защото те също вървят против вселенските закони. 

Яркочервеният Марс показва, че силата на социалните идеи ще нараства. А силата на мракобесието ще намалява. И скоро балканските народи ще определят сами своя път, по който да продължат развитието си.

 А демоните, които сега тормозят човечеството, ще излязат на светло. И ще загубят силата си.

         http://www.informiran.net                  http://afera.bg

Предишна статия

ГУБЕРНИЯТА „ДАНО“

Следваща статия

РОБИ МНОГО, АМА СПАРТАК МИ СЕ ГУБИ…

Други интересни