КАК ПЕЕВСКИ ОТ САТАНА МОЖЕ ДА СТАНЕ НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ

Автор: Няма коментари Сподели:

Понеже ситуацията е мамата си джаса откъм липса на „народ“, липса на „гражданско общество“, липса на „будни“ и „бесни“, понеже „опозицията“ клечи опитомена под потурите на Оня от Банкя и не иска, и понеже Оня от Банкя не може, и изобщо, понеже, защото – няма ни мъже, ни жени, ни овце, глигани и гарги да образуват революция с камъне и дърве, вместо да се плюнчат единствено във Фейсбук, имаме едно консктруктивно предложение!:

1. Предвид добрата ни памет как „протестираха“ умни, красиви, голи, облечени, интелигентни, демократи, и прочие и как висяха по жълтите павета ката ден, след което си образуваха едно добро лято и море, обезпечено добре по спомени на очевидци, очевадно е, че незабавно трябва да се намеси Пеевски и да организира, и регулира с всякакви ресурси постоянно стоене по улици и тротоари на гневни, събудени граждани. Очевадно е, че в тази държава – кочина няма събудени, които да излязат по улиците, освен, ако не са платени. В този смисъл – Пеевски е човекът!

2. Пеевски да натисне докрай пружинката Волен Сидеров, докато окочнчателно разбърка л_ _ната при т.нар. „патриоти“ до дъно.

3. Пеевски да натисне докрай газта на Цацата и да бъдат вкарани в ареста поне три от водещите мощни фигури на герп, така цацата има шанс да си забърше оцапаните си гащи на финала, а Пеевски а-ха от сатана да стане национален герой.

4. Щом ние знаем, че мазалото за управляващите предстои около Нова година и то е вече със стратегия и план ОТВЪН, то Пеевски задължително е наясно, така че сега е момента да изпере ол_ _нявената си биография, вадейки от архивите от неговата картотека /паралелна на службите/ всичко за особените форми на главите – понастоящем негови авери от герп.

5. Медиите на пеевски, „регулирани“ от Данчо Ментата в съспенс с каракачановите аверчета на дпс, да запеят в един глас: „боко е мутра“ и „страхува ли ви цветанов“ и понеже са монопол, бързо ще бъде забравено кои всъщност журналисти бяха през цялото време истинска опозиция, докато пеевските лижеха задниците на герп.

6. Марешки от къщата на братята маргини моментално да бъде пренасочен към владението на Пеевски, за да си седне окончателно на задника. И без това вече е фитка.

7. Новият кабинет, който се готви към Нова година с опция да бъде оглавен от българин ОТВЪН, с опция да провеждал уж тотална чистка, Пеевски да го захрани с масиви от „паралелните си служби“, за да стигнем Румъния поне на една осма.

8. „Камъне и дърве“ да бъдат осигурени от Пеевски в ресурс, подходящ за „европейска държава“.

След като тоя „народ“, вегитиращ като „племе“ няма кой да го освободи от диктатурата на Оня от Банкя, Пеевски има звездния шанс да си изиграе пиниза така, че да стане „джизъс стар“. Така и така дпс нищо не губи, само печели.

А онзи, който свали Оня от Банкя от власт, ще се носи на вълната „Осанна“. Всички онези, които още не са разбрали, че залепени до него, потъват заедно, ги очаква „Разпни ги“.

                                                                           Afera.bg                http://afera.bg/

Предишна статия

Koментар на читател “Господари на ефира”

Следваща статия

СБИХА СЕ! ВОЛЕН НАЦЕЛИ С ЮМРУК КАСАБОВ В ПАРЛАМЕНТА!

Други интересни