Съпричастни сме с безумството, в което са вкарани стопаните от Странджа, които въпреки „помощта“ на държавата, съхраняват последните български породи овце и кози…

Автор: Няма коментари Сподели:

АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО „Д-Р ПЕТКОВ, ПРОДАНОВ И ПАРТНЬОРИ“: БЕЗПЛАТНО ЩЕ ПОМОГНЕМ ЮРИДИЧЕСКИ НА ЗАСЕГНАТИТЕ ЖИВОТНОВЪДИ, ЗАСЕГНАТИ ОТ ПРОТИВОПРАВНИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА ДЪРЖАВАТА!

Адвокатско дружество „д-р Петков, Проданов и партньори”С молба да разпространите, за да стигне до засегнатите стопани!

Идеята се роди спонтанно, проучихме регламента, двете решения, научното становище на проф.Георгиев и колектив от 04.07.2018г., и смятаме,че използваната крайна мярка – евтаназия от БАБХ е прекомерна. Възникват и множество чисто правни въпроси, по осъществяването на същата, която по правната си природа е принудителна административна мярка. Това провокира нашето решение – да отправим този апел за помощ до пострадалите стопани от Странджа.

Предложението ни за помощ е абсолютно безкористно и не цели нищо друго, освен да окажем наистина адекватна правна помощ!

И понеже Афера.bg е институция, далеч не е правен трик, а адекватна оценка на Вашата работа като журналист, горещо молим да направите тъй, щото нашето предложение да достигне до българите в нужда.

Благодарим предварително!

Тази информация е насочена към всички стопани – животновъди, засегнати от противоправните действия на държавната администрация в лицето на БАБХ в регионите, посочени като зона поразена от чума по дребните преживни животни(Елхово, Ямбол, Търново и пр.) – по занятие сме адвокати, но първом сме Българи и хуманисти.

Считаме, че с поведението си държавната администрация не би могла да обоснове правилното прилагане на тази крайна мярка, ето защо сме готови да консултираме и да помагаме със знанията си, всички, които имат нужда от правна помощ – БЕЗ ДА ДЪЛЖИТЕ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ ЗА ТОВА!!!!! Съпричастни сме с безумството, в което са вкарани стопаните от Странджа, които въпреки „помощта“ на държавата, съхраняват последните български породи овце и кози.

Апелирам към колегите от регионите за помощ, към фондация „Четири лапи“, към всички, онези, които споделят становището ни!!!

Адвокатско дружество „д-р Петков, Проданов и партньори”

За контакти и как можете да се свържете с нас: http://ppplaw.net          http://afera.bg

Предишна статия

СКАНДАЛ! ПОРОЖАНОВ ЛЪЖЕ! ЕТО ОТГОВОРА НА ФРЕНСКАТА ЛАБОРАТОРИЯ В МОНПЕЛИЕ: „ПРОБИТЕ СА АНОНИМНИ И НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ВРЪЗКА МЕЖДУ ТЯХ И РАЙОНА!“

Следваща статия

Русия със стратегически план за нефта на Сирия

Други интересни