БРЮКСЕЛСКИ КОКТЕЙЛ „ЖАН-КЛОД, ТИ МЕНЕ УВАЖААШ ЛИ МА?“

Автор: Няма коментари Сподели:

По думите на говорителя на Юнкер, след острата атака на ишиас (сѝпи, ако нема донеси!), председателят на Европейската комисия вече се чувства добре, след като е приел обезболяващи (шкембе с много чесън и люто) и възнамерява следващата седмица да се отправи на работни посещения в Пекин (националната напитка е Маотай, на основата на соевия сос, среден алкохолен градус, върви с нещо солено, но не кисело зеле), Токио (Саке, оризова напитка, може да се пие и без мезе) и Мадрид (Сангрия, плодово вино или вино с плодове, пие се като коктейл).

Говорителят определи предположенията, че Юнкер е пиян като „безвкусица“ (от непоканените да се присъединят към джамборето), „обидни“ (трезвите не знаят какви ги приказва понякога) и „нечестни“ (Путин разбира се).

„Юнкер не е смесвал алкохол с обезболяващи средства или поне на мен не ми е известно, честно казано.“, добави говорителят (много са прикрити тия пиянки – нищо не споделят с говорителите си).

– Жан-Клод, пак ли си пил?

– Не съм пил!

– Пил си, ве!

– Не съм пил, ве!

– Кажи Гибралтар.

– Е, хуу де, пил съм.

Брюкселски коктейл „Жан-Клод, ти мене уважааш ли ма?“

В издълбана подбедрица с 20 грама суха кашлица се разбиват 20 мл. лумбаго, 15 мл. остър плексит и 10 мл. ишиас. Съдържанието се изсипва в медицинска епруветка. Пълни се догоре с натрошен ставен хрущял. Коктейлът се украсява с листа от тетра, Бабини зъби и разглобени елементи от Космодиск, след което се сервира върху подложки от наколенките на доктор Ливайн.

ИВАН ИВАНОВ                                                            Иван Иванов            http://afera.bg

Живеем в ерата на дегенератите с много власт и много пари…Това е всъщност Новият световен ред-дегенерати и уроди с власт и пари определят правилата и вземат решения касаещи цялото човечество! Тези същите дегенерати с болните и извратени мозъци се самовъзпроизвеждат назначавайки на важни ключови дегенерати като самите тях!
Т.е. дегенерати създават дегенерати…Това по високите властови етажи в световен мащаб!
На почит са: простотията, глупостта, пошлостта, неграмотността, необразоваността, безпросветността, низките животински страсти. Щедро зе поощряват алкохолизма, различните видове наркомании, хомосексуализма, педофилията, содомията, инцеста, жестокостта, насилието, убийствата и всични видове извращения и извратености!
Целта е да се зомбират народните маси по целия свят за да не се озъзнаят откъде идват неволите им и коя е причината за бедността и мизерното им съществуване.
Оформили са се два свята-светът на лукса, богатството, неограничената власт и света на широките народни маси жестоко ограбвани и експлоатирани от същия този свят на лукса и богатството!
Единият свят е свят градивен, защото създава материалните блага, а другият е паразитен и живее на гърба на другия!
Жан-Клод-Юнкер бидейки слуга на същите тези дегенерати от света на богатството и лукса е също дегенерат и социален паразит!Заедно със своите господари паразитира върху гърба на народите от целия свят!

С годишна заплата от 325 000 евро(без да броим бонусите и участието му в няколко дузини директорски бордове) води един напълно безсмислен и изпълнен с алкохолни приключения живот! Професионален алкохолик, от който нищо не става…

“Колегите“ му Макрон, Меркел, Мей са същите дегенерати и социални паразити неспособни за нищо. Шайка некадърници, които обаче са много удобни за техните шефове-работодатели-дегенератите-кукловоди определящи съдбините на цялото човечество!
Спасението е в класовото осъзнаване на широките народни маси по целия свят, както го е казал и пророкувал Карл Маркс преди повече от 160 години! Класово осъзнаване и радикално изкореняване на тази античовешка и хищническа по своята същност, система!Чрез световна пролетарска революция на угнетените, поробени, ограбвани и жестоко експлоатирани народи!

                                                                           http://afera.bg

Предишна статия

БОСИЯ И НИКОЛАЙ МАРКОВ „ПОКАНЕНИ“ В МВР СЪС ЗАПОВЕД НА МВР МИНИСТЪРА!

Следваща статия

Баба Дора… от няколко дена плаче, не може да спре…

Други интересни