Секси-хърватската президентка пак ще вика на мача с Русия

Автор: Няма коментари Сподели:

Колинда Грабар-Китарович

Покрай Мондиал 2018 името на хърватската президентка Колинда Грабар-Китарович пак се завъртя в медиите. Тя впечатли със скромност. Пътува до Русия в икономична класа, настани се в трибуната за фенове на мача с Дания, не отказа снимка с нито един фен. А на мача с Русия тя бе във ВИП-ложата до шефа на ФИФА Джани Инфантино.

Хърватия може да се похвали с най-сексапилния и скромен президент в региона. Колинда Грабар-Китарович определено хваща окото на мъжката аудитория, а снимките й от почивка на море по бански станаха страхотен хит през 2015 година.

 

 

“Нима не искате такъв президент”, гласяха повечето от коментарите.

 Атрактивната дама се очертава да бъде и на трибуните за четвъртфинала срещу Русия, като отново ще се смеси с обикновения народ. Поведението й вероятно ще скандализира българските чиновници, които пръскат народна пара за полети с бизнес класа за съмнителни командировки, какъвто случай имаше наскоро.

 Любопитното е, че Колинда Грабар-Китарович съвсем не е искала да се занимава с политика, а мечтата й е била да стане стюардеса, за да опознае света. Плановете й не се осъществяват, тъй като след завършване на училище заминава да учи в САЩ и се завръща в родината си със степен магистър по международни отношения.

 На 24-години тя започва работа в министерството на науката и технологиите на Хърватия, 10 години по-късно става министър на външните работи, а пред 2015 -а печели и президентските избори. Не всички в Хърватия я обичат, тъй като не одобряват част от икономическите й реформи, но тя си остава най-популярният политик в страната.

https://frognews.bg/novini/harvatskata-prezidentka-pak-shte-sred-fenovete-macha-rusiia.html

Предишна статия

„Адвокат Емил Хаджиев получава телеграма от Хрушчов за раждането си“…

Следваща статия

Армията на бг-чиновниците и бюрокрацията расте неудържимо-над 5 млрд.лв. отиват за заплати

Други интересни