ГЛЕДАЙ В „ЕВРОДИКОФ“ ТУК!ГЛЕДАЙ В „ЕВРОДИКОФ“ ТУК!

Автор: Няма коментари Сподели:

Инвалидът Людмил Недев, смазал Десислава Атанасова, влачен от полицаи – гледайте ексклузивния му разказ и защо ще съди МВР: „Що седите тука, бе, нали Тиквата ви прати във всяко село да има полицай?!“

Ива Николова умопомрачително: „Кой го тури тоя президент, бе?!“

Десислава Иванчева.

Прокурор Тихомир Стоев по делото „Иванчева“ и защо Гешев излъга, че парите са били дадени в кафенето: „Никой не знае как са се докосвали до парите, но тезата на прокуратурата, е че са се докосвали. Ние не сме доказали, че е взела подкуп, а предхождащите действия, които показват, че е искала подкуп. Гешев си е за себе си, аз отговарям за това, което казвам“

Георги Станков – как се прави 5-часово интервю с Цветан Василев.

Христо Гешов – журналист, разкрил далаверите  на общината в Червен бряг. Реакция от страна на институциите – никаква! Гешов обаче продължава разкритията – как здрави общинари влизат като болни в  местната болница.

Веселина Томова: За мафията, която ни управлява, липсата на народ и начините по които се смачкват всички неудобни критици на Властта.

Люба Кулезич и Бойко Атанасов: Скандално интервю с Бойко Атанасов – за спец. Гешев и Цацаров и защо корупция не се разследва никога, когато е свързана с управляващите– първа част. Следващата част – идния петък.

                                                                                     http://afera.bg

Предишна статия

БОЙКО: АЗ КАК СЕ ПРЕДСТАВИХ?

Следваща статия

Лична декларация на данъкоплатеца Василев

Други интересни