…НЯМА ЛИ КОЙ ДА МЕ ИЗПРАТИ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА ДА ОЦЕЛЕЯ В РУСИЯ БЕ…?

Автор: Няма коментари Сподели:

Ве, в Немско Веле да не им плащат в рубли напоследък?

Седнал някой си Бай хуй и натракал статия озаглавена „Как да оцелеем в Русия: седем съвета“.

Започваме с улиците.

Абе, десет лентовите московски булеварди били удивителни, ама ако искаш да се чувстваш по-добре с оглед оцеляването ти, трябвало да извървиш няколко стотин метра повече и да минеш през някой от подлезите. Сигурно и те са удивителни, но за това по-нататък в друга статия, например – „Подлезите в Русия – враг Номер 1 на Тутраканската селищна система!“

Метрото – опасТност втора.

Там пък какви гадости може да ви сполетят, малииии..

Възможно е внезапно да ви налази, пригответе се, децата да излязат от стаята…Wi-Fi!!! Прецтаяте ле си? Уай Фай, бе! Нагъл, повсеместен, безплатен.

Ма не бил защитен и ако имате поверителни данни в телефона си – отпишете ги! Лично Путин ще ги прочете и ще ви рови в снимките. Това всеки ден между 14 и 16 часа. През останалото време членовете на руския министерски съвет го правят на ротационен принцип.

А, да – мужиците като видели някоя баба да седи права в метрото ели грацкия транспорт, посрецвом саблен удар зад врата я праели да омирга за няколко секунди, докато я нагласят да седне на освободеното от тях място. Т’ва са изроди ве! Безплатни баби, място за всеки уайфай…пардон – обратното. Гадове!

Предупреждение номер три – носете си личните документи!

Даже – НОСЕТЕСИПАСПОРТАЧУЖДЕНЦИ!!!1!11

Тия сатрапи може да ви го поискат насекъде! Въобразете си само каква диващина, каква варварщина – вия сте някакви неруснаци и руските компетентни органи може да подканят да се легитимирате!

Абе, ало – тука да не ви е Германята, където ена снимка обработена с аматьорски фотошоп, на която произволен диктатор от Близкия Изток измъчва котямцето ви, като го насилва да яде салам „Народен“ е достатъчна да ви осигури държавна издръжка поне до края на мандата на канцлерицата!? Тука е Долната земя, ве – Волдемор Путин иска лична карта, ве оу! ЛИЧНА КАРТА, ПАНИМАЕТЕ???

Бедствие четъйри – правилната стомашна регулация!

Ся, „Повечето ресторанти са наистина добри и сравнително евтини. Но както знаем, всяко правило си има изключение.“ бият камбаната от Дойчетовеле, но вие имайте завъвизподнавпредвид, че будките за бързо хранене са ОПАСНИ!!! Може да ви хване – ДРИСЪК! Повтарям – ДРИ-СЪК!

Това нийде го няма, да ви заболи стомахчето от уличен дюнерджия. И това ше го повторя – НИЙДЕ!

Квас пийте на воля – най-много да са опикайте.

И накратко последните три гадории, че стана много дълго, а имам да го превеждам на 100 чужди езика за останалото световно население, за да бъдат предпазени и обгрижени.

Така:

5. Не купувайте нищо от улицата – детските играчки например се разпадали секундално. Най-добре купете на детето наковалня, менгеме или Москвич дванайстак. Те нямат чупене.

6. След разпадането на Съветския съюз руснаците почти нямали време да свикнат с нравите и структурите на пазарната икономика, затова сега някоя продавачка може и да ви нагруби и ваопще и изопщо – За Бога, братя, не купувайте!!

Санкции му е майката! Я как ш’са научат като не успеят да си продадат мароженоето…

И 7-мо, най-страшното струва ми се – Внимавайте с алкохола!

Това даже няма да го коментирам.

Ей, мамка мо, няма ли кой да ме изпрати за една седмица да оцелея в Русия бе, батюшки и сестрьонки??? И без това мечтата ми е да обикалям Москва и Санкт Петербург денем и нощем – ше съчетая Такеши Касъл с детската си мечта…

ИВАН ИВАНОВ                                                         Иван Иванов           http://afera.bg

Предишна статия

КУПЕТЕ СИ КНИГАТА „И РЕЧЕ БОГ“ И ЧЕТЕТЕ! ОСЕНЕНИЕТО НИКОГА НЕ ИДВА СЛУЧАЙНО!

Следваща статия

СЛЕД „УСВОЕНИ“ ГЕРБ-КИНТИ 1 047 000 ЛВ. „РЕМОНТ“, ТАВАН НА ДЕТСКА ГРАДИНА ПАДНА, ПОСТРАДА ДЕТЕ!

Други интересни