РУСИЯ И ТУРЦИЯ ИНСТАЛИРАТ КУМЪТ НА ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР ЗА ВЪРХОВЕН КОМАНДИР НА БГ МАСОНИТЕ.

Автор: Няма коментари Сподели:

В редакцията на АФЕРА попаднаха актуални документи, свързани с българското масонство, които публикуваме дословно. От тях се вижда, че на 5 май т.г. предстои за „велик държавен командор на Новия Върховен съвет за България“ на масонската ложа ОВЛБ да бъде ръкоположен Иван Сариев, който е кум на финансовия министър Владислав Горанов. В същата ложа е и министъра на спорта Красен Кралев.

                                                       Ето и документите:

 масони                                     „АКТУАЛНО!

Инсталиране на нов Върховен Съвет на Стария и приет шотландски ритуал в България е запланувано за 5 май 2018 в Пловдив. Това стана ясно на церемониите по учредяването на:

АРЕОПАГ «ГЬОТЕ» на 30-а степен на Рицарите Кадош, от Великия Държавен Командор на Върховния Съвет за Германия – Най-Могъщия Брат Еберхард Деш, 33°, Президент на 53-та Конференция на Върховните Съвети на Европа и Асоциираните Страни през май 2018 г в Берлин и КОНСИСТОРИЯ «ИВАН ВЕДЪР» на 32-а степен на Върховните Князе на Царствената Тайна от Великия Държавен Командор на Върховния Съвет на Италия – Най-Могъщия Брат Лео Тарони, 33°, Президент на Конфедерацията на Върховните Съвети на Европа,които бяха проведени на изключително високо ниво на 14 март 2018 от 14.00 ч в пещерата край село Лакатник.

Предишният ден,13 март Великият Държавен Командор на Върховния Съвет за Германия Еберхард Деш, 33° огласил единогласното решение на Върховните Съвети на Германия, Италия, Русия и Турция – тези Върховни Съвети, които ще внесат светлината на новия Върховен Съвет за България, цитирам:

«Велик Държавен Командор на новия Върховен Съвет за България да бъде нашият приятел и стар Велки Майстор на ОВЛБ – Иван Сариев, 33°.»

Честито на новия Върховен Командор и дано новия Върховен съвет да не повтаря грешките на някои други Съвети в България и техните Велики Командири. УСПЕХ на начинанието! Дано се запазва и разширява единството на българското масонство!“

масони„Уважаема Редакция,

Скъпи Приятели,

Някак си неусетно минаха 14 години от членството ни в НАТО и 11 години от влизането ни в ЕС,…но така и не се определихме!

И до днес се лутаме и не знаем кого да обикнем и кой да следваме. През последните дни сякаш любовта към Русия и носталгията по социализма надделяха, а Стокхолмският синдром от който страдат някои представители на правителството ни тласнаха България към Турция.

Хареса ни да сме част от Европа, да пътуваме свободно, да сме част от голямото европейско семейство, но дали го заслужаваме?!

Не сме ли Троянският кон на Турция и Русия в Европа? Унищожихме службите си за сигурност, съсипахме армията си и се превърнахме в обезлюдена територия, обект на чужди имперски интереси. Тази слабост и народно умопомрачение не подминаха и елита на българското масонство. Масоните казват, че за да бъдеш такъв трябва да си човек с добро име. Да зачиташ род и родина….Вятър и мъгла ! Думи, празни думи!

На 05. 05.2018 г. в гр. Пловдив  Върховните Съвети на 33 и последна степен на Русия и Турция ще инсталират български Върховен съвет с Върховен командир лицето Иван Сариев (Кум на финансовия министър Влади Горанов)…..

Същият онзи Иван Сариев, който като млад офицер към МО в началото на 90-те години загуби в съседна Турция чанта със секретни документи. Години по-късно негов кум стана Великият Майстор на Турция професор Ремзи Сенвер. Личните интереси погребаха националното самосъзнание.

масониВсичко това се случва пред очите на нямото българско братство, водено от никому неизвестния плевенски адвокат Искрен Йотов и нямото съгласие на Германия в лицето на небезизвестният Еберхард Деш.

Тъжно и жалко. Приятели от НАТО, вярвайте ни! Ние сме „надежден партньор“. Да живее България… докато я има!“ …

Най Уважаеми, Високо Уважаеми, Много Уважаеми, Уважаеми,

Скъпи и обични братя,

Както много добре знаете, усилено се работи за инсталирането на регулярен български Върховен съвет на СПШР. Вашите имена са в списъка на братята, които са имали честта да бъдат посветени / извинете ме ако бъркам термина / в тайните на 33 степен на СПШР.

Тъй като вярвам, че преди всичко, Вие сте Майстори масони от ОВЛБ , в качеството си на Велик майстор на ОВЛБ с това писмо Ви каня на среща.

На тази среща ми се иска братски и отговорно  да се опитаме да анализираме това, което се случи до момента , като действия по инсталирането на Върховен съвет, да обсъдим какво искаме да се случи от тук нататък и да вземем решение как това да се случи.

масони

Срещата ще се състои на 19 април / четвъртък / в гр. София, Секретариата на ОВЛБ, от 18.00 часа.

Моля Ви , носете с Вас и копие от сертификата Ви за 33 степен.

Брат Искрен,

ВМ на ОВЛБ“

                                      Afera.bg                                    http://afera.bg 

Предишна статия

Това е България: всичко е окей, за тях

Следваща статия

МОГА ЛИ ДА ВИ КАЖА: АЙ СИК ТИР НА ВСИЧКИТЕ?! КАТО ДАНЪКОПЛАТЕЦ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМ СКУДОУМИЕТО НА КМЕТА И ФИРМАТА – ИЗПЪЛНИТЕЛ!

Други интересни