МАРКОВСКИ: ПРЕСЪХВА МИ ГЪРЛОТО, КОГАТО ГОВОРЯ КАКВИ ГИ Е ПРАВИЛА ПРОКУРАТУРАТА!

Автор: Няма коментари Сподели:

„Низ от компромати, това има по делото срещу Иванчева. Някои искат да я затрият. „Светванате на коледната елха“ това ли е – светнало  и е под носа и в задната част на дланта, с носа си или със задната част на дланта е взела парите? Никъде, никой от свидетелите по делото не казва за даване на пари. Няма такава реплика от СРС, да се искат пари. Има любовни истории, кафета и прочие…

Няма никакво доказателство, че Иванчева е взела или е искала подкуп.

Просто ми пресъхва устата, когато говоря за това какви ги прави понякога прокуратурата.

Освен за тези 70 000 евро, тя има обвинение и че е поискала 500 000 евро, което много по-сериозно. По това обвинение няма нито едно доказателство! Нито едно! 

Дюлгеров казва, че взел тези пари да си направи операция на окото. Но няма никакви доказателства, че Иванчева е искала подкуп и че е взела такъв.“, каза по бтв адвокат Марин Марковски.

Afera.bg

Бележка на АФЕРА: Изумителна е малоумщината на определени медии, които пищят за СРС. Ако имаха и грам понятие, щяха да знаят, че СРС никога не е решаващо доказателство в съда по наказателно дело. 

Освен това, наслушали сме се по „знакови“ дела на стотици часове СРС с такива тъпни, които нямат никакво отношение по делото, че това е ПРАКТИКА за прокуратура и служби. 

На финала – всичките тия „знакови“ дела се отекоха в канала и ние плащаме масрафа на некадърниците поръчкаджии от прокуратурата и службите, в Страсбург. 

А защо я оставиха в ареста ли? Някой учуден? Направиха си конгломерат – спец. прокуратурата, спец. съд плюс конпир за разкош. 

Имаше и по-тежки случаи през годините на ГЕРБ – някои лежаха по четири години в затвора, докато делото им бе върнато и оповестено като катастрофа на прокуратурата от ВКС, а други бяха оневинени. 

Отврат!

Да оставиш някой в ареста, защото бил „обществено опасен, понеже забавял преписки“ е фашизъм! 

По тая логика всички кметове трябва да са в затвора.                  http://afera.bg

Предишна статия

МОГА ЛИ ДА ВИ КАЖА: АЙ СИК ТИР НА ВСИЧКИТЕ?! КАТО ДАНЪКОПЛАТЕЦ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМ СКУДОУМИЕТО НА КМЕТА И ФИРМАТА – ИЗПЪЛНИТЕЛ!

Следваща статия

ГЛЕДАЙТЕ ДНЕС СКАНДАЛНО ПРЕДАВАНЕ НА САШО ДИКОВ!

Други интересни