…ЙОРДАН ЦОНЕВ: „ИМА СВОБОДА НА СЛОВОТО, ЗАЩОТО КАЗВАМ КАКВОТО СИ ИСКАМ“

Автор: Няма коментари Сподели:

Нова телевизия. Йордан Цонев, депутат от ДПС – гост на водещия Виктор Николаев. Цонев – високомерен, говори със самочувствие като един ню-ню Пеевски. Виктор Николаев – каканижи, мънка, като виден представител на „свободата на словото“.

Йордан Цонев джвака баналната дъвка срещу националистите – патриоти, които трябвало незабавно да бъдат извадени от властта, за да може ГЕРБ да управлява с … ДПС! „Защо не?!“, вика Цонев и добавя, че били толкова евроатлантически, че ум да ти зайде.

„Има свобода на словото, защото ходя навсякъде и казвам каквото си искам…“, пени се Йордан Цонев, който казва, че тия от „Репортери без граници“ били енджио и изобщо не трябвало да им се вярва. Защото в България имало свобода на словото. Как да нямало.

„Ние сме чисти и сме ок, и господин Пеевски е ок“, наглее Йордан Цонев, щото, видите ли, той научил от пресата, че Пеевски продал част от медиите си на „голяма уважавана американска компания, филмова компания“. Само, дето не добави, че е добре, че е филмова компания, защото медиите в България са си чиста черна комедия.

„Вие в Нова тв имате ли свобода на медиите? Вие трябва да кажете дали има свобода…“, арогантно от упор стреля Йордан Цонев в лицето на Виктор Николаев.

А Виктор Николаев се гъне като спаднал… айде да не кажем друго, ще кажем – балон, и не смее да гъкне.

Йордан Цонев хвали и прехвали „новия антикорупционен орган“ и то няма как да е другояче, като се има предвид, че иска да управлява с Бойко Борисов, пък е авер с Шиши, респективно и с Цацаров, и изобщо мазалото откъм „антикорупция“ е пълно.

„Искате орган – ето го има го, не можем да кажем правилно или неправилно работи, като мине време, ще видим дали нещо трябва да се коригира…“, реди ги Йордан Цонев и междувременно говори и за морал, щото трябвало да има морал, молим ви се, като се оплаквали някои, че нямало свобода на словото.

„Навсякъде всичко се чува, ето ви я свободата на словото, всичко се говори в медиите, дори срещу прокуратурата, се говори, дори срещу съдебната власт…“ пени се Цонев морално. Въй, „дори срещу прокуратурата“ се гововорело… Еба си, свободата на словото!

Е, Йордан Цонев да говори за морал и Виктор Николев „свободния“ да се посира от шубе в студито да не го намачка, си е абсолютната илюстрация на това, което имаме като държава, както би се изразил другия авер на Цонев – Цветан Цветанов.

Апропо, „моралният“ Йордан Цонев някога крещеше от парламентарната трибуна, че Бойко Борисов е мутра. После си скъса терефона да звъни на АФЕРА да сме му помогнели с осигуряване на свидетели. И тъкмо да му помогнем, Цонев „морално“ се надупи на Борисов и започна да му се извинява като мишок, а сега вече иска да управлява с него. Като че ли не управляват заедно и сега. И като че ли не са в СИМБИОЗА – Шиши /адютанта му Цонев/ и Боко.

Кочина.

                                     Afera.bg                        http://afera.bg     

Предишна статия

ЗАБЕЛЯЗАНО ВЪВ ВАРНА. ОТ СВЕЩИТЕ ЗА ВЕЛИКДЕН!

Следваща статия

ВГЛЕДАЙТЕ СЕ – ВИЖДАТЕ ЛИ КЪДЕ СА ПАРИТЕ? Е, КАК ЩЕ ГИ ВИДИТЕ, ВЗЕТИ СА!

Други интересни