Сашо Диков стартира новото си предаване ЕвроДикоф по телевизия Евроком

Автор: Няма коментари Сподели:

Сашо Диков стартира новото си предаване ЕвроДикоф по телевизия Евроком, тази вечер, петък, от 20 часа. Предаването е 120 минути.

Излъчено бе попиляващо интервю с Веселина Томова за медиите и медийната среда, „което ще продължи и следващия петък, ако не спрат предаването…“ каза Сашо Диков. А Томова се пошегува да не би сега пък да вземат да купят телевизия Евроком.

В студиото беше и „отровното трио“ Арман Бабикян, Николай Хаджигенов и Велислав Минеков, отново избрани за партньори от Сашо Диков, каквито бяха и в телевизия biTV, купена само за да спре да излъчва свободно истината за държавата, в която живеем.

В предаването Сашо Диков направи и голямо интервю с бившия шеф на Фонда за лечение на деца Павел Александров след прокурорското издевателство върху него.

Разровено бе и защо зацикли най-голямата чужда инвестиция в България за милиард и 600 милиона и как е подписал консултантски договор за 34 милиона бивш възпитаник на ВИФ, от Банкя, шеф на Инициативния комитет издигнал Бойко Борисов за кмет на София.

Цялото предаване можете да гледате тук: След като Евроком качат предаването на сайта си, АФЕРА ще публикува линка, на който можете да го гледате.

                      Afera.bg                       http://afera.bg 

Предишна статия

АЛО, КРАВАРИТЕ! ПОИСКАЙТЕ СВЕТКАВИЧНА ЕКСТРАДАЦИЯ САМО НА БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ

Следваща статия

Ще успеят ли да променят България?

Други интересни