“Накъде се движим и какво ще кажат нашите потомци?”

Автор: Няма коментари Сподели:

Днес Габрово е областен център и почти забравен център на хумора и сатирата. 

Днес в града живеят не повече от 20% останали жители след почти 30 години промени и движение към вечността.Image title

В 9.00 часа сутринта “НЯКОЙ” си е почистил мебелите и ги е изхврлил в самия център на града.

Изсякоха горите за огрев и износ в съседни държави – там си пазят природата.

Почти не останаха екзотични животни в зоологическата градина.

И най – важното почти не останаха в града жители, от 100 000 или 120 000 тогава, възможно все още има 25 000 жители, може би, “КОЙ ЩЕ ТИ КАЖЕ?”!

Image title

НЕ санкционирани сметища навсякъде, дори в центъра на града. Иначе сме европейци и велики патриоти и българи вече 11 години вървим със скоростта на светлината към “светлото бъдеще”!

КОЙ управлява тази страна вече няма никакво значение, важното е какво се случва тук…както казва агент Смит във филма “Матрица”: “…вие хората сте като вирусите, влизате в живия организъм, унищожавате го и сами загивате заедно с него!”

Image title

Най печалното е че връщането към по-добро и друг, различен от днес, живот е невъзможно – движим се по трасето на гигантски слалом със скорост 200 км в час и вече нищо не може да ни спре в това главоломно движение надолу към мрака и безразличието…

ЕНЕРГО-ПРО “рисува” сметки от 1000 Квтч седмично както си пожелае за едно домакинство, което дори не може да си позволи нормално отопление, явно някои имат “промишлени предприятия” в къщите!? Всичко това е илюзия и мираж, който скоро ще изчезне…

Има и положителни промени, но те избледняват и не се забелязват на фона на всеобщото безхаберие и нехайство – какво ще оставим на нашите деца и внуци!

Както казва един познат от Варна: “…моите внуци са родени в Холандия, не желаят да слушат за България и казват, че са холандци!” – ето това е истината за света, който създадохме всички ние със своите действия или бездействие…

Управляващите са едни от нас – българи, добри или лоши, това вече няма никакво значение…

Движение без цел и посока, към нищото. Всичко останало всички ние го знаем прекрасно и дори не си задаваме въпроса: “Накъде се движим и какво ще кажат нашите потомци?”.

                                                  Бъдете здрави!

Днес 01 април 2018 г. отново решиха да почистят след няколко дни безхаберие, но не напълно, малка част от буклука така и остана неприбрана. 

Можем само да гадаем къде ли го прибраха, но гледайки как всички покрайнини на родните ни села и градове(дори в гората, която все още е оцеляла от безкрайната и неконтролирана от никого сеч) са превърнати в сметища, може да се досетите къде е откарано това, което виждате на снимките?!

 И още веднъж късмет на всички нас за това, което направихме през последните стотина години, то ще се връща обратно при нас, при нашите деца и внуци с лихвите и възмездието за всяка една погрешна стъпка…

                                                                                                        Тракийски Свят

Предишна статия

РУСИЯ ТРЯБВА ДА УМРЕ! ХРОНОЛОГИЯ НА ЕДНА 100 ГОДИШНА ВОЙНА…

Следваща статия

Не искаме и не можем да живеем с такива като вас!

Други интересни