ЗАЩО СРЕЩАТА ВЪВ ВАРНА НЕ Е НИКАКЪВ „ПРОБИВ“

Автор: Няма коментари Сподели:

1. Защото Турция е кандидат за член на ЕС от половин век и никога не е била по-надалеч от него. Аз гласувах като член на ЕП за замразяване на преговорите за членство на Турция и никога в рамките на този парламент до 2019 и в следващия няма да се съберат 400 депутати да гласуват обратното. Турция не е демокрация. В Турция няма свобода. Турция е изцяло зависима от Европа, а не обратното. Защото Турция отново е “болникът на Европа”.

2. Защото нямаме нито едно доказателство, че снощи премиерът Борисов е повдигнал поставените от нас болни въпроси : за “духовните граници” в болната глава на Ердоган, за обезщетенията на тракийските българи, за журналистите в занданите, за сирийските убийства….но чухме от устата на българския премиер бруталните претенции на Ердоган на реципрочна основа. Докато Ердоган царува винаги ще е така, когато насреща му няма сериозни държавници.

3. По- жалкото е поведението на българските медии и така наречените български “Патреоти”, които блеснаха като непрани гащи с ….отсъствието си. Само Ройтерс, както винаги, изми срама като зададе най-съществения въпрос за Ердоган – за ценностния разлом между него и Европа. Унизително е, че нямаше българин да зашлеви Ердоган в сурата за неговите османски бълнувания в България, Гърция, Кипър и Сирия….А за пияния Юнкер даже няма смисъл да говорим. Жалко за двете гръцки войничета, които снощи дори не успяха да изтъргуват със султана.

                Николай Бареков                    http://afera.bg

Предишна статия

ВЪВ ВАРНА БОРИСОВ ОБСЛУЖИ ТУРЦИЯ, ЕРДОГАН СИ ТРЪГНА КАТО ПОБЕДИТЕЛ, ЕВРОПА Е УНИЗЕНА ОТ ЕДИН ДИКТАТОР

Следваща статия

СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА НА РУСИЯ ЩЕ БЪДЕ НЕОЧАКВАНА, ДРЪЗКА И ЕФЕКТИВНА НЕ ПО-МАЛКО ОТКОЛКОТО В КРИМ И В СИРИЯ

Други интересни