…СОФИЙСКА МИТРОПОЛИЯ ИМА ОЩЕ ДОГОВОРИ С ВЪРБАКОВИ!…

Автор: Няма коментари Сподели:

След публкацията на АФЕРА с разкрития на сайта „19 минути“: „ГИНКА ВЗЕ И ПАТРИАРШИЯТА! „ИНЕРКОМ“ ЛАПНА ДВЕ СГРАДИ НА ПАТРИАРШИЯТА В ЦЕНТЪРА НА СТОЛИЦАТА!“

патриарх Неофит оповести с половин уста, че не бил съгласен с договора, предложен от Инерком и нямало да го подпише. Е, да, де, ама е подписал предварителния договор и да се омаловажава това по никакъв начин не го вади от отговорността, която носи пред спящата прокуратура. Защо спяща, ще прочетете по-долу.

Светия Синод така и не излезе с официална позиция, но пък АФЕРА направи скандалния разкрития в свое разследване за метафорично казано –  „Св. Гинка Свещопродавачка и св. Неофит Непорочний“.

Пред Неофит, който бил на българите „патриарх“, стоят два пътя, но отново в живота му регулировчик ще бъде Главния прокурор Сотир Цацаров, който през 2014 г. потъпка извършения одит на управлението на Неофит в Русе, който не бе преобразуван в Ревизионен акт, защото Неофит отиваше в Следствието и Прокуратурата.

Единият път е сега същият тоя „патриарх“, който е и Софийски митрополит, да отиде в Софийския затвор или в Софийската лудница на 4-ти км., ако някой реши да го произведе за „невменяем“ заради положения му подпис.

Това, обаче, зависи от Цацаров, който трябва да определи състав на лекарска Комисия, която да установи вменяем ли е Неофит или не, защото деянието, което като упълномощител е извършил е в нарушение Устава на БПЦ и Закона за вероизповеданията, което е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА и УМИШЛЕНА ВРЕДА, което си е състав от Наказателния кодекс.

Главният прокурор, който веднъж преди 4 години извади Неофит от блатото за грабителство в размер на 180 хил. лв., ще изпълни ли задълженията си по длъжност или ще е във функция по ЧЕЗ-та на една Гинка или вече на една Гинкополия?

Всички медии в страната, поддържащи ратификацията на Истанбулската конвенция, се заеха да ни обясняват как Неофит отказал сделка с Гинка, ама сделката е реализирана и в изпълнение, защото Предварителен договор със Споразумение към него, съгласно вещното право е брак между Гинка и Неофит – неразтрогваем.

Това е така, защото по източници на АФЕРА от Софийска св. Митрополия парите от депозита са внесени по сметка на Митрополията в Сибанк още преди една година и „ИНЕРКОМ“ ЕООД си владее отдадения имот и получава банкови гаранции и кредити от банки, заради огромния материален имотен капитал за следващите 50 години + вечност.

И така се намират средства за изкупуването на ЧЕЗ. Явно „джендърските“ медии или пазят джендър-магазина, отдаден от Гинка в сградата на Патриаршията в София, или пазят джендърите в БПЦ, които упражняват натиск върху Неофит, защото при него има един Ангел-сатанин, който умее още от Русе да му пробутва за подпис всичко, което му е изгодно.

АФЕРА сега ви съобщава, че Софийска митрополия ИМА ОЩЕ ДОГОВОРИ С ВЪРБАКОВИ. Скоро ги очаквайте в медиите, покрай сделката с ЧЕЗ!

Според отлично запознатите ни източници не само Счетоводството е осчетоводило средствата по получения депозит, но пък парите се и харчат по неизвестен начин, защото по Договор наемодателят не издава на наемателя фактура, за да бъде НАЕМОДАТЕЛЯТ ИЗЦЯЛО ЗАВИСИМ И ПОД ШАНТАЖ.

Сделка е имало, а сега някой да се отказва е невъзможно, защото тя е факт от преди година и четири месеца, и вече е изпапкал паричките, а ако тръгне да се отказва може в Съда напълно да загуби митрополитския комплекс и даже да остане длъжник за пропуснати ползи от вечността.

Пълномощното от Неофит е нотариално заверено от нотариус Чайка Бележкова, която е с прочута пунктуалност и всичко в него е издържано и описано, специално по Договора с Гинка и отговорността е негова, а не на подчиненият му изпълнител.

Странно е защо директорът на Вероизповеданията се опитва да обяснява как тази работа, станала зад гърба на Неофит и той бил подведен.

Ветеринарът от подведомствената на Борисов Дирекция по вероизповеданията защитава като адвокат Неофит, а не началника си и това е повече от озадачаващо, освен ако не е истина, че Боко е пращал при Неофит „генерал“ Ч. Ч., за да уреди тая работа, в която и той е навътрен в общи афери още от кметските години на началника на Неофит, който е БОЙКО. Някой или прави скомина на Неофит и Бойко откъм Североизток, или Баце е качил „мъдрия“ Мълчан Неофит на ските.

Затова като приемат накрая Конвенцията за джендърите Неофит ще си кюта и няма да анатемоса управляващите, защото те го държат за памперса.

Оказва се, че същият тоя, дето ни е „патриарх“, изобщо не е съобщил на Светия Синод и нито един български митрополит нищо НЕ ЗНАЕ!

Кой действа криминално и не изпълнява уставните постановки за стопански въпроси на БПЦ от голямо значение да запознава предварително за Становище Върховния църковен съвет, а неговият председател – митрополит Гавриил Ловешки също нищо не знае.

Единствено – АФЕРА пита: лобирал ли е митрополитът (по определение – на българите в Европа, а по функционалност – на богатите и известни грешници в България) Антоний за този договор с Гинка, за джендър-магазина в сграда със сакрален характер и висока културно-историческа стойност и близък ли е той, и познава ли сем. Върбакови и една не пчеличка Мая, близка до Б. Б., в чиято сграда е офиса на Гинка и откъдето Гинка даде първото си интервю?

Цялата БПЦ е превърната от Властта в пералня на мръсни пари, защото тя не отговаря на изискванията на Закона за обществените поръчки и нейните манастири са станали едни оШфорки на Б.Б., където в различни форми се крият пари на властта, омерзени са малкото останали честни божи люде в Църквовната управа. Затова и БПЦ е принудена от премиера да признава схизматичната църква на Скопие, за което патриарх Кирил ще изпрати сметката на „болнавия“ Неофит.

Любопитно е и: възможно ли е тайно и без Синода и катедралата „Александър Невски“ да е дадена на концесия, откакто БПЦ й е собственик и всъщност църковната собственост принадлежи ли на БПЦ, след като благодарение на Неофит тя вече институционално не съществува, а служи за „калабрийски“ схеми и е в тотална изолация от Вселенското Православие?!

Тя е…

Нейното име е…

Гин – ка!

Нейно Светейшество Патричица Българска Гинка Първа.

Да живее църковната гинекология!!!

П.П. И още нещо знаково: Вчера, преди да избухне скандала с Гинка и договора, имало ли е натиск откъм изпълнителната власт, в лицето на Дирекцията по вероизповедания, той да бъде окончателно сключен? Красен Кралев обаждал ли се е също за да лобира за договора с Гинка?

                                            Петър Наумов                    http://afera.bg

Предишна статия

МОРАЛЪТ И МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО КРЕЩЯТСРЕЩУ СРЕЩАТА „ЕС-ТУРЦИЯ“

Следваща статия

България и дупките…

Други интересни