Наша журналистка погна висш US чиновник в Брюксел заради тайни биолаборатории

Автор: Няма коментари Сподели:

Диляна откри бг оръжие в ръцете на терористите в Сирия

Българската журналистка Диляна Гайтанджиева подгони висш американски чиновник в Брюксел заради тайни биолаборатории на САЩ. Припомняме ви, че тя беше уволнена от контролирания от Делян Пеевски в-к „Труд“ заради разкритията й, че българско оръжие отива в ръцете на терористите в Сирия.

 Преди време сайтът 21WIRE писа за офшорните съоръжения на САЩ за производство на био оръжия и за това как американската армия всекидневно произвежда смъртоносни вируси, бактерии и токсини, нарушавайки пряко конвенцията за забрана на биологичните оръжия на ООН. 

Тази седмица  Диляна Гайтанджиева беше в Европейския парламент в Брюксел и конфронтира с въпроси  по темата помощник секретаря на американското здравно министерство Брет Джироър, пише lentata.com. 

Тя го разпитваше за офшорните скрити лаборатории за биологическо оръжие на Пентагона, разположени в източна Европа и Централна Азия.

Джироър остро отхвърли твърденията, че САЩ има лаборатории за био оръжия. 

На излизане Гайтанджиева изтича след него, задавайки му още въпроси, но Джироър отказа да я допусне в асансьора и видимо ядосан отказа коментар.

https://frognews.bg/novini/nasha-jurnalistka-pogna-vissh-chinovnik-briuksel-zaradi-taini-biolaboratorii.html

Предишна статия

АВСТРИЙСКИЯТ DER STANDART: БЪЛГАРИЯ: СТРАННИ СДЕЛКИ В ДЪРЖАВАТА НА ОЛИГАРСИТЕ И БЕДНОСТТА…

Следваща статия

“Ди Велт”: Рано е за евро в България! Русия контролира една четвърт от българската икономика, пише изданието

Други интересни