Сегашният парламент е най-поръчковият от всички досега…

Автор: Няма коментари Сподели:

Владо Береану

Сегашният парламент е най-поръчковият в историята на демократична България. Мнозинството от депутати не решава, а всичко се спуска отгоре лично от премиера. Депутатите хал хабер си нямат какво гласуват. 

Това коментира пред Фрог нюз журналистът Владо Береану по повод поправките, инициирани от ГЕРБ и ОП, на закона за обществените поръчки и антикорупционния закон.

Непрекъснато се гласуват поправки, изключения за нещо. Това не е нормална законодателна дейност.

 Оградата по границата е направена много лошо, защото непрекъснато пада. Ясно е, че има откраднати пари за нея. Сключените договори за строителството не предвиждат нито поддръжка, нито гаранция. 

Смешно е, че непрекъснато се казва, че нямаме бежански натиск, а оградата непрекъснато се разпада. Именно затова сега искат да поправят закона за обществените поръчки.

 Освен него ще поправят и антикорупционния закон заради общинските съветници. Ясно е, че те са в конфликт на интереси, ако са шефове на фирми, синдици, прокуристи. 

Хората по места в цяла България влизат в дадена партия не защото й вярват, а защото им дава възможност да крадат. Сега с поправката на антикорупционния закон ГЕРБ и ОП казват: 

„Дайте да им дадем 1 година гратисен период да си крадат колкото си искат”.

https://frognews.bg/novini/vlado-bereanu-frog-segashniiat-parlament-nai-porachkoviiat-vsichki-dosega.html

Предишна статия

НАЛИ РАЗБИРАТЕ? …

Следваща статия

ИРОНИЯ НА СЪДБАТА…

Други интересни