Nikolai Markov – 24 часа, анализи и прогнози.

Автор: Няма коментари Сподели:

                                              Nikolai Markov

Много приятели ме питат искрено и със скрита надежда как виждам България като свободна и демократична страна. Ще отговоря кратко на всички, за да премахнем обвиненията в хронично хейтърство.

Лично аз виждам моята България така:

1. Действащо право на всички български граждани да завеждат наказателни дела за нарушаване на конституционни права.
2. Пълно премахване на специализираната държавна охрана за държавници, политици, магистрати и семействата им.

Правните и морални последици от тези предложения трябва да се осъзнаят много дълбоко. Искрено вярвам, че това са напълно достатъчни гаранции за демократично функциониране на държавата и правовия ред. Така виждам продължението на пътя, а дотогава съм твърдо решен да забивам ножа без милост и докрай. Включително и в гърба…

                                             Nikolai Markov

Не друг, а единствен аз предупредих от ефира на БТВ, че през български банкови институции и сложна мрежа от свързани търговски дружества се осъществява логистика с продажба на оръжие и други неща към Ислямска държава.

Предупредих, че това е изключително опасно за националната сигурност, защото тази информация вече съществува в твърде много разузнавателни централи и може да бъде ползвана срещу нас в удобен момент. Акцентирах и върху дейността на “Булгартабак” на територията на Турция и казах, че твърде скоро това дружество ще смени собственика си. И това се случи само след седмица!

Фалитът на КТБ е сложно икономическо престъпление срещу финансовата сигурност на страната ни. Освен всичко и много опасно, но все още няма будно национално съзнание за това. Замесени са политици от висок ранг, включително от висшите етажи на властта. Основната цел е прикриване на престъпни финансови операции извършвани чрез и с прякото участие на КТБ като финансова институция. Ако не се осветли напълно тази мафиотска политическа схема, ние ще продължим да затъваме в блато от лъжи и манипулации.

Широк кръг политически лица спешно трябва да отидат в затвор и ако това не се случи, доверието между политическа класа и гласоподаватели ще остане завинаги под въпрос. Под същият въпрос ще остане и върховенството на закона в държавата ни!

Демокрацията у нас е пред своя изкуствен политически крах!

Когато законът отстъпва пред престъпленията, настъпва саморазправата и беззаконието…

                                              Nikolai Markov

Според въпроса на Радев зададен към Борисов излиза, че целият национален капитал се разпределя между ГЕРБ и ДПС по сложна престъпна схема.
Според твърдението на Борисов, ДПС е подкрепило на президентските избори кандидатурата на БСП – Радев.

Като отчетем прецизно тези две напълно достоверни твърдения се получава удивителен резултат – единствено ДПС има абсолютно влияние върху президентската и изпълнителна власти. Абсолютна власт.

Схващате ли в каква мъртва хватка се намираме?

                                             Nikolai Markov

Наистина ли има още хора в България, които когато чуят името на Пеевски не чуват Доган? Започвам да си мисля, че заблудата е по-силна от всяка изказана истина.

Кой според вас щеше да бъде някой си Пеевски, ако не беше депутат от ДПС и ако не беше любимата златна кокошка на Ахмет Доган? Случаен ли е фактът, че виночерпецът на агата Йордан Цонев е рекламното лице на бурната законотворческа дейност на Пеевски? Вие Данчо Ментата за глупак ли го имате или се досещате, че при него празен ход не съществува?
……………………………………………………………………………………..
Пеевски е прокси-лице на Доган! Именно заради този факт прокси-човекът е удобен за експлоатация от всички. По този начин образът на агата остава скрит, чист и неопетнен за всички финансови злоупотреби, използване на властта по престъпен начин и задкулисно обсебване на голяма част от държавната власт.
……………………………………………………………………………………
ДПС е етническа прокси партия! Тя беше създадена и ще си остане средство за прокси война срещу българската държавност. Кой и защо я ползва е по-сложен въпрос, но когато президент и премиер се правят на интересни и се държат като шутове по темата “Пеевски”, мен ме обзема истински и справедлив гняв, роден от престъпна политическа приказка в която аз отказвам да живея…

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

Предишна статия

Мръсна българска история: Радев застраши любовта между Парис и Хубавото Ленче…

Следваща статия

Китай посреща годината на Жълтото земно куче

Други интересни