БУНТ НА КОАЛИЦИОННИЯ КОРАБ?

Автор: Няма коментари Сподели:

„Липсата на опозиция ли налага коалиционните партньори във властта да скачат срещу ГЕРБ?“ се пита Андрей Вълчев във Фейсбук.

Ако има предвид „опозиция“ в лицето на БСП, очевадно е, че истинска опозиция няма. Освен театралното подскачане на БСП /Корнелия/ за пред камерите.

Бунт на коалиционния кораб „ГЕРБ и Патриоти“? Тинтири – минтири – не. Тинтири – КИНТИ. В България, когато стане дума за „патриотарски работи“ – търсете кинтите! И КОЙ ги дава!

Чак е „потресаващо“ да гледаш позорището – Сидеров и Каракачанов „скачат“ на Борисов, аре бе!

Всъщност, кога започна ТАКА НАРЕЧЕНИЯ „конфликт“, да проследим хронологично.

Съскането и скърцането със зъби тръгна след появата на Бойко Борисов на форума, организиран от капиталци и Иво Прокопиев. Цъфна Боко пред табелата „Капитал“ и моментално се почна… Ама не фронтално, Пеевския да не е луд да стъпва „революционно“ директно той, нищо, че мрази капиталците?!

Каракачанов и Сидеров за посветените в политическо блато са известни и с това, че са под височайшата добронамереност на „Сараите“. Което означава и „добро“ от КОЙ.

Сидеров взе, че откри Америка, че Цветанов подливал водата на Бойко. Струвало му се така, здрасти, че бързаме. АФЕРА от няколко години пише кой до Бойко Борисов хвана тендовагинит да пише рапорти срещу Борисов пред американските служби, ама на Сидеров нещо още му се струвало…

И не става дума за никаква Истанбулска конвенция.

За кинти иде реч и за жълтия картон на Доган, отправен към Бойко Борисов.

Доган мести патриотарските пешки и понеже заяви, че няма алтернатива, което в прав текст си беше, че няма и опозоция, сега „елегантно“ навежда Борисов. До палците.

Боко ке не падне, а ке клекне.

И откъм кинтите всички ще са доволни.

А ако нещо се обърка, колко му е да се предизвикат предсрочни избори? Даже вече няма нужда и от наплатени протестъри, защото партиотарските пешки накъдето ги местиш, натам ги наместваш.

БСП е пак за лимонада, ГЕРБ печели винаги и завинаги, щото Пеевски знае най-добре смазаната СХЕМА за фалшиви избори, а пък аверът му Цацата няма никога, и в следващия си живот, да си мръдне пръста, за да разкрие ОПГ за фалшифицирани избори, патреотарите поне откъм финансови комплименти са надвили масрафа, Борисов в краен случай ще „налее“ на т.нар. „десни“, ако му затрябва някой в повече, същите, дето от „Ах, великия Бойко!“ се лашкат до „Долу, Бойко!“ , ДПС пак ще въртят синджира, щото мърдане от хватката им няма.

Айде сега, марш по юрганите, рая. Всяка заспала овца си заслужава тоягата.

Afera.bg                                                       http://afera.bg

Предишна статия

ОБЯВЯВАМЕ ИЗВЪНРЕДНО ПАРТИЗАНСКО ПОЛОЖЕНИЕ!

Следваща статия

Дори Черешката на тортата е по-интересна от новините…

Други интересни