Nikolai Markov – 24 часа, анализи и прогнози…

Автор: Няма коментари Сподели:

                                               Nikolai Markov

Бях поканен като гост в телевизия BIT от 11.00 часа в едно с адвокат Марковски, за обзорно обсъждане на политически и други важни събития от последните дни. 

На влизане на паркинга на телевизията с автомобила ми в 10.45 часа, бях засечен от кортеж луксозни возила, управлявани от здрави гологлави интелигенти, които охраняваха новия собственик.

 С влизането си в телевизията беше издадена светкавична заповед за прекратяване на всички предавания освен новините. 

Настана хаос и объркване, който съм преживял и в ТВ7, лично. Видимо, теорията на жеста не е позната на тъмните балкански субекти!

Така стоят нещата в почти европейската ни държава, свободата на словото, независимите медии и никак независимите от властта новоназначени олигарси…

                                               Nikolai Markov

Мафиотското ни правителство здраво наду производството на оръжия и наркотици от всякакъв вид. Така виждат айдуците европейското ни икономическо развитие. Точно така го вижда, вероятно, и европейската бюрокрация.

Има два възможни действащи сценария!

Тайно снабдяваме с оръжие и дрога ИДИЛ и всякакви други джихадисти, демократични борци за свободата на Сирия или въоръжаваме тайно руснаците, за да не ни изравнят със земята още при първия предстоящ сблъсък.

И в двата случая ние с Боби си пием кафе, а главния ни прокурор чака да получи от умрял писмо, за да се размърда…

                                               Nikolai Markov

Ройтерс/официален доклад/ : “Повишава се рискът за военен сблъсък между Европа и Русия.”

“Военен сблъсък” с Русия!? Всички ли са глухи в тази наша територия или е по-лесно да си забием главата в пясъка?

Някой дава ли си сметка кой и какво ни чука на вратата…

                                               Nikolai Markov

Другарю Борисов! Убихте невинен човек в Ихтиман. Не виновен. Премиерът носи политическа и наказателна отговорност, забравихте ли?

Това поредно убийство демонстрация на властта за посяване на страх в гражданите ли е? След овчедушния показен разстрел на Чакъра с гранатомет, по ваша заповед, чий живот в тази държава има значение?

Оставка другарю Борисов! И съд! Вие убихте поредния невинен български гражданин и отново ние, данъкоплатците, ще платим десетки хиляди евро и за тази поредна безсмислена смърт…

                                             Nikolai Markov

Министърът Радев на МВР да не се прави на умряла лисица, а да подава оставка. Така се носи политическа отговорност, а не с плямпане на врели-некипели.

“Профилактика на криминалния контингент” няма нищо общо с нахлуване в частен имот на жандармерия и убийство на невинен човек. Няма никакво значение дали е циганин, българин или турчин, защото всички сме европейски граждани. Има министерско разпореждане за тази “наказателна акция” и за последствията се носи отговорност. Тази отговорност не е и не трябва да бъде виртуална.

След като полиция и жандармерия убиват невинни, те няма да се поколебаят от какъв етнос е жертвата. Днес цигани, утре – който попадне между шамарите. Битите полицаи и убийството на невинен гражданин нямат никаква връзка помежду си и затова не само шефа на МВР, а цялото бандитско правителство трябва да подаде оставка! Това е демократично политическо поведение.

И нека не забравяме фундамента на зрялото и стабилно гражданско общество:

Престъпното посегателството към един човек е престъпно посегателство срещу всички членове на обществото…

                                         Nikolai Markov

NB! Никак няма да се поколебая да попитам публично. Живея като гражданин, не като поданик.

Съпругата на президента, госпожа Радева, управлявала ли е лично снощи специализиран автомобил, собственост на НСО? Гражданската ми съвест се интересува също, този управляван от Радева автомобил, срещал ли е по време на движението си вдигната стоп-палка и подчинил ли се е водача на подадения от полицията сигнал?

Очаквам любезните и бързи отговори от НСО, Военна прокуратура, Президентството и прочее страни по евентуалния обществено значим казус. Все пак евентуалните последствия от това аристократично поведение на член от колхоза го плащаме ние, данъкоплатците, нали?

                                        Nikolai Markov

В първото правителство на СИК, излюпено от евроатлантическо яйце, основен акцент на българското законотворчество беше Закон за частната охранителна дейност!? Изненадани ли сте? Не мисля.

Пръв държавник стана уличник с охранителна фирма, сателит в престъпна организация, която веднага получи индулгенция за хиляди разстрели, рекети, грабежи и какво ли още не. Така започна преструктурирането на престъпността и интегрирането й в кръвоносната система на държавата. И понеже развяха европейското знаме, за да се маскират, бяха легализирани и признати като политическа класа от цялата европейска бюрокрация!

Първата напълно частна държава в света е САЩ с всички последствия от това – видими и невидими. България стана втората частна държава, защото икономическия гръбнак на цялата икономика беше прекършен в полза на безнаказана и поощрявана политическа мафия, а истината за икономическата катастрофа е скрита зад напълно фалшифицирани доклади, анализи, графики и таблици, както и от политическа, научна или експертна клиентела. Катализатор на тези процеси стана личния страх и зависимост на публични и други лица, които носят не по-малка вина от самите престъпници.

Български граждани вече са наематели и длъжници в собствената си държава! В нея те на практика нямат нищо, защото всички техни активи и пасиви са ограбени чрез политическа конюнктура. Живот в именията на престъпници, които са фактически собственици на земята и всички средства за производство върху нея. Собственици са и на законодателната, съдебната и изпълнителната власти. Собственици са на общинските активи, пасиви и прилежащата на тях власт.

Българските граждани са вкарани в непрекъснат процес на лична молитва за оцеляване към овластени престъпници!!!

Арогантни престъпници ще ни просветляват и ще бъдат носители на демократични ценности, ще ни чистят въздуха и водата, ще ни учат и поучават, ще бъдат наши ментори и духовни водачи, ще се раждаме и ще умираме с техните изгнили от престъпност и пороци имена. За нас остава едно единствено нещо – гражданско задължение да сме благодарни за всичко! До гроб!

Срам. Национален срам.

                                       Nikolai Markov

В евроатлантическа България, журналисти стават съветници на военни министри, музиканти определят стратегии за отбрана, озеленители закичват офицерски пагони и пречее глупост след глупост!

Не съм си представял така членството ни в НАТО и ЕС, нито, че тези две организации ще издигнат на върха на държавната власт само икономически и криминални престъпници. Това е факт и само слепец може да не вижда, че след десетки години членство в две сериозни международни организации, България се разпада, а българите се унищожават морално, материално и физически!

Провокиран съм от “експерти” по въпросите на армията ни, на които не бих им дал правомощия да поливат розите по алеите на поделенията. Нежели да се изказват по всички телевизии и да вземат решения свързани със сигурността. Но така мисля аз, защото не съм натовски офицер, а от натовските български офицери зная само, че искат по-скоро да се пенсионират и да напуснат тази жалка, кална нива дефинирана като армия.

Не съм враг на НАТО, нито на ЕС! Отчитам факти за реалностите в България. Тя беше съкрушена като след война, включително от гледна точка на убитите граждани. Днес разговорите ни за каквато и да било българска армия са политизирани и излишни. Няма такава, няма и да има с тази политическа измет! Причините няма да обсъждам. 
…………………………………………………………………………………………………..
Бащи и майки, не подкрепяйте политически бръщолевения на тема армия. НЕ забравяйте също, че вашите синове и дъщери ще бъдат ползвани като пушечно месо и ако не погинат в учения със сигурност ще станат на пепел в реалностите на съвременната война, която вие не познавате. Гледайте си здравето, обичайте и развивайте децата си и ги възпитавайте така, че и те да могат да обичат. Останалото е суета и вятър! 
…………………………………………………………………………………………………..

Ще дойдат и други времена, когато достойнството и честта няма да са значки на олигарси и корумпирани политици, а дотогава да се молим на Бог да спаси душите ни от лукавите и нечестивите между нас…

                                    Nikolai Markov

Национално отговорната партия ДПС, както я нарича философът- хидроинжернер, вкара за гласуване в парламента закон, според който трябва да се възстанови българското гражданство на изселниците-турци, включително и на наследниците им!?

Едно от първите условия да живееш в САЩ е високо ниво на владение на английски език – писмено и говоримо… Никой не е оспорил, че това изискване е дискриминация спрямо желаещите. Акцентирам само върху първата стъпка, защото по този критерий и прилагането му в България, не само няма да приемем никого от Турция, а ще се наложи да изселим цялата парламентарна група на ДПС, в едно с избирателите им. Очевадно е, че самият председател на ДПС не може да говори български, депутатите и децата им – също, а избирателите им, въобще не са чували този език! Има много малки изключения, които съществуват само, за да потвърдят правилото.

Ако някой се съмнява, да отиде в общини, управлявани от ДПС, за да се убеди сам какъв език се говори там – напълно целенасочено. Впрочем, до скоро по коридорите и кабинетите в Министерство на земеделието се чуваше само турска реч. Нищо друго!
……………………………………………………………………………
Точно затова мисля, че ДПС са политическа бизнес организация, която грубо експлоатира националистическа карта!!! Не либерална, най-малко европейска! 
……………………………………………………………………………
Парламентарни вълци в овчи кожи, които освен, че не са се постарали дори да научат българския език от рождението си до наши дни, но и продължават да са нагли, арогантни и нелоялни български граждани. А това е истинска бомба със закъснител, монтирана направо в българския парламент…

                                                                                                     https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

Предишна статия

23-те Зимни олимпийски игри започват на 9 февруари

Следваща статия

Каквото каже Пеевски?

Други интересни