Без да навлизаме в „световната конспирация“…

Автор: Няма коментари Сподели:

Без да навлизаме в „световната конспирация“, обръщаме внимание на зловещи съвпадения, оставащи извън обсега на контролираните медии и извън дъвките с конвенции и европредседателство:

1. Наскоро в района на Варна е думнато огромно количество хероин, някои източници посочват ориентировъчно – около 300 килограма. Пратката не заловена нито от служби, ни от МВР, ни от Митница, ни от ДАНС. Кой я „думва“ и наркотика изчезва яко дим, засега остава загадка. Загадка остава засега и дали пратката на всичкото отгоре не е била „контролирана“ и „контролирано“ е минавала през българска територия.

2. След изчезването на наркотика, от едно известно време се наблюдават странни полети на немски хеликоптери в района на Варна, включително и около Пчелник.

3. Паралелно с това в България внезапно пристигна Меркел, официално – уж за оста „Борисов – Ердоган“, задкулисно обаче какво я накара за мъничко да кацне в България, вместо да си говори с Борисов по телефона – засега е загадка.

4. Дни по-късно Борисов полита към Лихтенщайн. Извън официалните срещи и официалния пласмент, изключително интересна дестинация. С Лихтенщайн в медиите бе свъзрано разследване, свързано с еврошеф, както и със сметки на изключително високопоставени трима българи.

5. Извън /дали?/ контекста – „руското ресто“ е отложено за края на март. През оставащото време едно от двете дебели момчета се  е „отчело“ на янките с 6….  в сложен оцеляващ маньовър. Дали „руското ресто“ ще се остави да бъде заглавичкано с един тец, поживьом, увидим…

Afera.bg          http://afera.bg                         

Предишна статия

Ако се чудиш какво да кажеш – кажи истината!!!

Следваща статия

Държавата е фикция, държавните институции и органи – параван, народът – плява…

Други интересни