ЕВРОПА ИМА ЕДНА ЗАДНА СКОРОСТ… ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!

Автор: Няма коментари Сподели:

Европейският съюз без Великобритания в него не може да има смисъла, който имаше. Уверенията на европейските бюрократи, че това няма значение за съюза е манипулация и откровена лъжа, която има за цел да вкара в заблуждение останалите държави. 

ЕС не може без Англия, но всички виждате, че Англия може без ЕС, защото саксонците все още имат глави на раменете си, имат план и го следват като ловни кучета.

Европа и сега се движи на различни скорости, но най-важното е, че има и една задна скорост. Това е България! Вероятно задната скорост също има свое предназначение подобно на автомобилите, но това е някакъв интерес различен от българския. 

Няма логика българската мафия да е легитимирана политически, за да управлява ЕС. Не е вярно, че която и държава да председателства съюза го управлява в действителност. 

Това има по-скоро символично значение, отколкото практично, но българските, а вече и европейските полит-бандити го превръщат в политическа арена. Грозна работа на недъгави политици!

Най-интересен за мен остава въпроса, как фалирали „на практика“ държави като Франция, Италия, Испания и донякъде Германия, всъщност се явяват икономически мотори!? Никой не ми отговаря на този въпрос. Защо след като са икономически лъвове не вземат да си платят дълговете, а те стават от огромни безумни?

 И защо в крайна сметка целта на това масово европейско задлъжняване, което е политика на ГЕРБ в България, има за цел придобиване на ключови национални отрасли от транснационални компании-кредитори?

След ЕРП-тата, мините, енергетиката и прочее идва ред и на магистралите. Дълговете за изграждането им са за всеки български гражданин, а печалбата от ползването на изградени вече съоръжение ще замине за европейската и световна банки! Готино, нали? 

Отпускаш държавно гарантиран кредит с огромни лихви по него на стойност 50% от магистралите, задължаваш държавата да даде останалите 50% и накрая обираш каймака с изграждането на ТОЛ-система, която, видите ли, съществувала навсякъде. 

Ами като съществува защо не взехте на концесия разбитите български пътища и магистрали, да ги изградите само с ваши пари и те да станат като европейските и тогава да събирате такси, за да покриете инвестицията си? Няма да има отговор, зная.

Комунизмът беше интернационализъм в действие. Демокрацията имаше същност и съдържание докато съществуваше пазарната икономика. От много години тя не съществува дори в САЩ. Да не говорим за Европа!

Да не говорим и за нас, защото ако трябва да си кажем истината, трябва да четем без спиране европейски криминално-политически бюлетин…

николай марков                                                  Николай Марков

                 Колаж: Матей Димов                                 http://afera.bg/

Предишна статия

БУКВАЛНО СЕ БИЯТ НА ГРАНИЦАТА – КОЙ ПО-НАПРЕД ДА ПРЕПЪЛНИ ХЪБЪТ МУ. ТАКА ВЕЧЕ ТРИ ПОЛУ МАНДАТА, ДРАГИ ШЕЙХОВЕ…

Следваща статия

Напълно безплатен градски транспорт…

Други интересни