Там където започва българската политика в почти цялата ни нова история има само срам, срам и срам…

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                               Nikolai Markov

Омръзна ми да слушам по всички телевизии за великата реч на български език на някой си Туск. Разбирам, че всички работят за хляба, но във всяко нещо си има граници и тези граници сме длъжни да спазваме всички. В противен случай, никога няма да изградим гражданско общество.

Да, Туск каза:”…Вие, които никога не сте губили във война бойно знаме.” Не са много хората, които съзнават цената на подобно национално достижение. Времената са други и е трудно за осъзнаване. Това, обаче, е половината истина, защото другата половина Туск няма как да я знае, не е удобна за политиците ни, а за голяма част от журналистиката ни е огромно бяло петно в мозъка.

Другата истина изглежда така. Българската армия наистина не е губила бойни знамена, за разлика от всички останали армии, но това НЕ СЕ ДЪЛЖИ в нито един от случаите на политическо решение. Там където започва българската политика в почти цялата ни нова история има само срам, срам и срам. Армията ни печели, политиците – губят и продават всяко национално достижение. Нещо повече, всички български генерали, офицери, а има случаи и с обикновени войници, станали символи на националното ни достойнство са потъвали в забрава и са в забрава до днес. Техните имена и съдби се помнят от една шепа хора и всички са завършили живота си с гавра над тях причинена ОТ ПОЛИТИЦИ. Нямате представа какви сатрапи са били и продължават да бъдат българските политици спрямо истинските герои. Безскрупулни тихи убийци!

Именно затова моля всички от цялото си сърце: Докато не знаете цялата истина, не говейте пред полуистината. Тя е отрова за тялото и душата и ви убива. Не е далеч времето, когато България ще приключи падението, причинено от вероломни между нас. Истината няма да бъде химера и ще бъде трайно настанена в общуването ни. Дотогава се пазете от тускизма, юнкеризма, меркелизма, макронизма и прочее плътски мъдрувания. Те всички заедно и поотделно са захарен памук за наивници, който лукаво подменя истинските стойности на човешкото съществуване…

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

Предишна статия

Напълно безплатен градски транспорт…

Следваща статия

Анализ във в. „Вашингтон пост“ …

Други интересни