Кой е виновен за поредната заметена под килима национална катастрофа?

Автор: Няма коментари Сподели:


                                              Nikolai Markov

Когато американското посолство публикува грантовете си или предприеме “инициатива” за нещо, винаги си спомням, че руското посолство правеше същото по време на комунизма, само не го обявяваше. Да се чуди всеки здравомислещ човек светът ли е оглупял в дълбочина или тези, които се мислят за недосегаеми са традиционно нагли. 

И какви други могат да бъдат като в Саудитска Арабия подкрепят свирепата диктатура и беззаконие на един арабски род – защото имали личен интерес, а в България усилено държат на власт мафия от сатрапи – пак заради личен интерес!

Другари американци, ние българите този филм сме го гледали, но тогава беше съветски. Ако може да не ни учите точно на вашата демокрация, че от нея изгоря в огъня половин свят и много милиони напълно невинни души…

Много ни е демократична държавата! И безкрайно европейска! Да не говорим колко ценности, идеали и човешки правдини са заровени в нея. А какви човешки права са гарантирани – дъхът ти да спре.

И всичко това добро накуп го дължим на агент Буда – бандит сикаджия, който е вече признат европейски управник, агент Иван – македонец от Русчук, военен лидер и вицепремиер по всякаква сигурност и хиляди други агенти на комунистическата Държавна сигурност поставени с умисъл на държавни, политически, магистратски и бизнес позиции в цялата държава. С цел! Само подобни, полу-грамотни шебеци и многохилядната им експертна клиентела са достойни за Европа и тя е готова да бъде обладавана денонощно от тях, под всякакви форми и без никакви чувства.

Кой ни ограбва, задлъжнява и погубва? Кой е виновен за поредната заметена под килима национална катастрофа? Кой ще понесе последствията за цялата престъпно манипулирана истина…

                                                        

                                              Nikolai Markov

Трудно ще бъде за президента Радев да излезе от конфетната държавност. Няма да му е лесно да разбере, че политиката и държавността са две различни поприща, а и заграден от две позитанови, агресивни булки е донякъде обречен на паркетна политическа служба в сградата на президентството. 

Въпреки това му пожелавам попътен вятър, ако въобще различава посоката на въздушните политически течения. С тези нелепи и отживели вече “консултативни съвети” – силно се съмнявам!

На фона на тази политизирана държавност, онемяла за всяка истина за държавата ни, друг тип неандерталци се разиграват като управници на далеч по-развити от тях самите цивилизации. 

Впрочем, винаги става дума за много пари и случаят с нашето “председателство” не прави изключение. Всички знаят какво е България и кой я управлява! И мълчат! Мълчат като задници, каквито всъщност са!

Голяма грешка е да плуваме по течението на реката, защото ще ви внушат, че в България има корупция и с нея ще се борят именно корумпираните. Аз твърдя, че в България корупция няма, защото държавата, финансите и всичко останало е в ръцете на политическа мафия. 

Престъпниците са дълбоко интегрирани във властта и имат пълен имунитет за цялото българско законодателство. Те са недосегаеми. Гражданите – техни жертви.

В България корупция няма, защото имаме работа с мафия, която е облечена с политически и държавнически тоги. Дреха, която незабавно трябва да бъде съблечена от тези подлеци, а самите те да отидат където им е мястото. Именно заради и в името на елементарна човешка справедливост, която ще постави началото на заветната чиста и свята република…

                                              Nikolai Markov

             Тук съм! Благодаря за подкрепата, молитвите и съпричастността. Няма да ги забравя!

Да започнем от желязната църква. Да, Христовата църква е желязна, но не така стоят нещата със свещенослужителите в нея, най-малко с представителите на държавната, напълно мафиотизирана власт. Трябва да разделяме житото от плявата, защото иначе рискуваме да погубим не само Божия храм, а и душите си. 
Спирам до тук, защото има още много неизвестни по създадения политико-църковен казус и всички те образуват нечисто тяло, въпреки предопределената чистотата на Христовия дом!

Относно убиеца-командос, както го определиха представители на висшата държавна власт, мога само да се усмихна. Не защото искам да се смея, а защото държавата на мафиотите показа своето безсилие да се справи с елементарна криминална история. Не любовна и не сложна, а криминална. 

Длъжен съм да отбележа, че имам дълъг опит и познавам психиката на обучените във военно дело лица и не познавам нито един, който ще се самоубие ако е под обсада. 

По-скоро ще атакува по нестандартен или класически модел, за да бъде убит в бой, но никога няма да се самоубие. Тук е времето да припомня, че официалната теза на бандитската ни държава за убийството на Чакъра беше “самоубийство” и дори показаха откъснатата ръка на жертвата с шплент от граната на пръста. Това беше лъжа и заради тази лъжа, България беше осъдена, а убиецът продължава да се прави на политик! Чакърът беше убит като куче с гранатомет, по лична заповед на една психически нестабилна личност, която си направи политически пиар чрез грозно убийство на напълно безобиден човек.

Днес беше разстрелян поредния бизнесмен. Лично мен не ме интересува как и защо. Има и защо да не ме интересува , но затова ще замълча. Само ще кажа, че няма друга държава в ЕС, в която се разстрелват хора по улиците, а държавата е най-големият касапин за гражданите си.

 И ако това е стабилно управление, достойно да управлява ЕС, означава, че самият съюз е сборище от алчни лицемери, недостойни управници и безскрупулни политики произведени от тях. 

И нашият бай Ганьо-премиер е логичното следствие, а не реалната причина…

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

Предишна статия

Фантомас

Следваща статия

РАДЕВ СПОМЕНА БЕДНЯЦИТЕ! НАЙ-СЕТНЕ…

Други интересни