8 ТРУПА ПЛЮС 1 ДАНЪЧЕН НА КОСЪМ ЗА ПОЛОВИН МЕСЕЦ!…

Автор: Няма коментари Сподели:

Президентът Румен Радев проведе днес на „Дондуков“ 2 работна среща с министъра на вътрешните работи Валентин Радев и главния секретар на министерството Младен Маринов. Срещата се проведе по инициатива на държавния глава. Това съобщиха от пресекретариата на президентството. По време на разговора гостите информираха президента за криминогенната обстановка в страната от последните седмици, както и за хода на разследванията по тежките престъпления от изминалите дни. В хода на срещата бяха обсъдени постигнатите резултати и слабостите в оперативно-издирвателната дейност на органите на МВР, както и взаимодействието им с органите на местната власт и гражданите, по отношение на издирвани лица с влязла в сила присъда. Румен Радев пожела успех в тежката и отговорна дейност на МВР и обърна внимание на необходимостта от усъвършенстване на модела на работа в борбата с престъпността, които да гарантират по-голяма сигурност за българските граждани.

И к’во, президенте, к’во стана като се видя с бившия шофьор на Мето Илиенски и военния строеви МВР уникум?

8 трупа /знакови/ за половин месец, плюс един висш знаков данъчен – на косъм – и к’во вика Младенчо, дето не е успял да запомни, че не става дума за „квадрат“, а за „квадраНт“, то сигурно при Мето Илиенски квадратните тикви са били по-важни, и к’во вика IQ МВР министъра, дето пък за него шесторното убийство беше „тежко престъпление, АКО ИЗОБЩО ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ“?

Рекоха ли ти кви им ги е наговорил от Турция другият бивш СИК представител, а за Цветанов и Флоров що ти рекоха, а за огромните пари, които минаваха през убития бизнесмен с доброто име, кво викат, а?

Аре, сега, Льотчик, си прочети курсива на официалното съобщение до медиите и виж колко е смешно и тъпо!

Пожелал си им успех в „тежката дейност“ на тия двамката?

„Видимите резултати“ от „успехите“ им всички ги виждаме, ама и ти, президенте, си зажумял…

АФЕРА от преди месеци в прав текст предупреди, че идва момент, в който търпението ще прекипи и ще започнат да падат трупове по паважа. Написахме го на Цацаров – и както винаги що е рекла АФЕРА, все е вярно – то се случи, защото не е толкова трудно да прогнозираш, че при такива некадърни служби, МВР и прокуратура, при такава корупция, при такава мафия, която управлява, при такава безнаказаност – идва ред на другото „правосъдие“ – на куршумите.

Кой е следващият?

Колко е „пусто“ пред тв камерите, а? Ни Главен прокурор, ни Главен следовател, ни Главен секретар, ни Главен министър, ни Главен премиер. Къде ли им трепярят гащите – въх, ами ако ние сме следващите?

Когато липсата на правосъдие, недосегаемостта на мафиотите с бели якички и беззаконието властва, рестото идва от закона на джунглата.

И тия, които пищят, че ах, ох, иху, било провокация към държавата, ние питаме: към КОЯ ДЪРЖАВА И КЪМ ЧИЯ ДЪРЖАВА? ДЪРЖАВАТА НА ТИЯ, КОИТО ОГРАБИХА СЪЩАТА ДЪРЖАВАТА ЛИ, НА ТИЯ, ДЕТО ЩАВЯТ ВСЕКИ, КОЙТО Е НЕУДОБЕН ЗА МАФИЯТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА ТЯХНАТА ДЪРЖАВА ЛИ, НА ТИЯ, ДЕТО ОКРАДОХА ДЕ ЩО ИМА ЛИ?

Да ви п… на европредседателството, щом такава „държава“ е ВАШАТА.

8 ТРУПА ЗА 8 ДНИ. И ГРОТЕСКНО МВР, КРЕТЕНСКИ СЛУЖБИ И НАДУПЕНА ПРОКУРАТУРА, КОЯТО ОТ ЧУДЕНЕ КАК ДА УГОДИ НА ВЛАСТТА, Е СТАНАЛА ЗА УРОДЛИВО ПОСМЕШИЩЕ.

Да ви п…. на европредседателството, заради ЕВРОКИНТИТЕ от което сте готови да ни изкарате малоумни, ако не виждаме точно ВАШАТА розова картинка на държавата, в която иначе реално живеем – а тя е прогнила от корупция клоака.

Afera.bg                              http://afera.bg

Предишна статия

ОГРАДАТА КРАЙ МАЛКО ТЪРНОВО – ПРОПАДНА! КОРУПЦИЯ!

Следваща статия

3 000 000 ЛЕВА ЕВРОПАРИ ЗА ЧЕШМИ!!! НИ ВОДА, НИ ЧЕШМА!…

Други интересни