БЪЛГАРИЯ Е С КЛЕЙМО: КЛЕЙМО НА КВАЗИДЪРЖАВА, ОБИТАВАНА ОТ ПОКОРЕН НАРОД, ЯХНАТА ОТ ОВЛАСТЕНИ МУТРИ И КРАДЦИ С БЕЛИ ЯКИЧКИ!

Автор: Няма коментари Сподели:

ПРАВА Е ЛИЛЕТО! 

БЪЛГАРИЯ НАИСТИНА Е С КЛЕЙМО: 

КЛЕЙМО НА КВАЗИДЪРЖАВА, ОБИТАВАНА ОТ ПОКОРЕН НАРОД, ЯХНАТА ОТ ОВЛАСТЕНИ МУТРИ И КРАДЦИ С БЕЛИ ЯКИЧКИ!

В последния ден на годината евроминистърът Лиляна Павлова възмутено възкликна: „България е заклеймена – в други държави от Европейския съюз има по-сериозни проблеми. Трябва да покажем самочувствие…“

Ето какво пише в Евростат: през 2009 г. (при управлението на Сергей Станишев) имаме дълг от 10.6 млрд евро. При управлението на кабинета „Борисов 2“ (2016) дългът е вече 34 млрд евро. През 2009 г. правителството остави 9 млрд. евро излишък, докато само за половин година през първия си мандат гербаджията опука половината от фискалния резерв. И като екстра, заедно с финансовия си министър Дянков, откраднаха 1.4 млрд. лева от Здравната каса…

Затова българите са най-бедните и най-болните в ЕС и няма надежда за отлепване от дъното.

Права е Лилето (запомнена с бутикови чанти от 1000 евро и с фразата „Който няма пари за годишна винетка от 97 лева, да не кара кола“)!

България наистина е с клеймо. Клеймо на квазидържава, обитавана от покорен народ, яхната от овластени мутри и крадци с бели якички.

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ                                                  Велизар Енчев               http://afera.bg

Предишна статия

Зимна приказка…МОРА…

Следваща статия

АКО И ПРЕЗ 2018 НЕ СХВАНЕТЕ, ЧЕ РОБИТЕ НЕ МОГАТ ДА ПОНЕСАТ СВОБОДАТА, ЗАЩОТО СА РАЯ ПО ДУХ…

Други интересни