НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ ДОВЕЧЕРА В САРАИТЕ!

Автор: Няма коментари Сподели:

На 21 декември 2015 ЕДИНСТВЕНА „АФЕРА“ първа разкри скалпиращото слово на Ахмед Доган, който заклейми тогава действията на Лютви Местан с декларацията му в подрепа на Ердоган. След като единствена АФЕРА изнесе подробности от словото на Доган от Сараите, ДПС се принуди и на следващия ден публикува на сайта си официално цялото слово на Сокола.

От вчера умишлено и инспирирано куп медии се вързаха на истерично „активно мероприятие“, внушаващо, че довечера – на традиционното коледно парти, което ДПС провежда в „Сараите“, Доган щял да държи скандална реч, че даже щял и да даде „добро“ на Ердоган и да привлече ДОСТ към ДПС…

Само малоумници могат да се вържат на подобен пласмент.

И понеже що е рекла АФЕРА, все е вярно, отсега казваме на всички медии, които клечат пред Сараите: ДОВЕЧЕРА НИЩО ОСОБЕНО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ И ДОГАН НЯМА ДА ПРАВИ НИЩО ОТ ОНОВА, КОЕТО ВЕЧЕ „ПРОГНОЗИРАХА“ ЛЕКОВАТО КОНТРОЛИРАНИТЕ МЕДИИ.

От брилянтни източници от Сараите, АФЕРА научи, че коледното парти на ДПС ще премине традиционно, като различното този път ще бъде единствено в това, че то ще бъде в по-разширен състав – с участието на кметове на ДПС.

Та така, утре пак ще разберете, че що е рекла АФЕРА, все е вярно.

А иначе, каквото има да става, ще става. Нова година, нов късмет. И – поживьом, увидим – нов ход на Шахматиста. Еще не вечер…

Afera.bg                   http://afera.bg

Предишна статия

Бъдни вечер

Следваща статия

Цацаров избяга от “Булгартабак“ и снайпера чак в Кърджали

Други интересни