Арман Бабикян: Управлява ни хунта, начело й е сикаджия

Автор: Няма коментари Сподели:

Арман Бабикян

Още никой не е видял управленската програма на правителството. Имаше ли такава? Станахме страна, в която тапирите са на почит, преведените гръбнаци също. Това заяви в предаването „Просто Диков” политологът Арман Бабикян.

Накарахме тези, които 150 г. държат развитието на знанието, да бъдат засрамени и приведени. Смачкаха достойнството на хората, продължи той. 

Аз видях управленската програма. Тя е това, което ТОЙ реши. Отмени решение на НС. Държи се като цар. Неща, които са абсурдни, се гласуват анблок. Гласуват кретения. Пишат нещо на парче и следва това, което той каже. На хората вече не им се протестира. Опънали са ластика докрай и ще дойде революция. Аз отдавна я чакам, заяви адвокат Николай Хаджигенов. 

Няма партия, която да каже, това е нашата програма и ние извършваме от нея това ред по ред. Погледнете смяната на министри – тя се определя от това кой с кого е играл мач. В момента парламентът се управлява от машинен инженер. Има тотално отсъствие на правно грамотни лица в парламента. Всичко в държавата се прави за този момент. Решили са да правят мораториум върху лекарствата, за да се борят с корупцията. Как така ще се бориш с корупцията, поставяйки в риск живота на хората?!, коментира скулпторът проф. Велислав Минеков. 

Управлява ни хунта, начело й е един сикаджия. Окупирила са всички канали за контрабанда. Намаляла е организираната престъпност. Как ще е намаляла като тя е във властта?! Дадохме им правото да ни убиват. Те решават кой да живее и кой да не живее, заяви Бабикян. 

Мораториумът върху лекарствата адв. Хаджигенов определи като интелектуална импотентност. 

Никаква опозиция. Около лекарствата имаше такава, но за “Булгартабак” къде беше?! Това, което ме дразни, е мълчанието на гражданското общество. Майката на убития командос Емил Шарков беше замеряна с яйца, което беше дирижирано от един корпулентен човек. След това позорно деяние пак последва мълчание, казва Минеков.

https://frognews.bg/obshtestvo/aktualno/arman-babikian-upravliava-hunta-nachelo-sikadjiia.html

Предишна статия

…още 41 000 000 Евро получава България по Международния фонд ”Козлодуй”

Следваща статия

Григор Димитров е спортист на Балканите за 2017 година

Други интересни