Живеем в свят, изграден от думи!

Автор: Няма коментари Сподели:

                               Nikolai Markov

Живеем в свят, изграден от думи! Ценностите, независимо какви са те, са едно добро пожелание, скрито зад маски на лицемерие. В стремежа си да направим рай, строим земен ад и сме усърдни в пъкленото ни дело.

Анексията на Йерусалим е право, анексията на Крим – престъпление. Референдумът в Крим е незаконен, липсата на референдум за анексията на Светия град – небесно право! 
…………………………………………………………………………………..
Така си върви света и така ще си погине. Не защото истината отдавна няма собствено почтено лице, а защото Римската империя не може да остане в историята, където й е мястото. Тя е повече от жива, повече от почитана и желана и докато това е така, основният закон на нашето съществуване ще бъде “правото на силата”.
…………………………………………………………………………………

Всички останали експертни словесни еквилибристики и политически празнословия са приказки за наивници, които са обречени да плащат непоносимо тежка цена за съществуването си…

                                Nikolai Markov

Всеки познавач на антропологията, който може да направи извод по антропологически белези ще ви каже, че Висшия съдебен съвет е съставен от човекоподобни екземпляри, извън вида хомо-еректус! Това са кадровиците на нашата съдебна фъшкия.

Така работи българската мафиотско-политическа система, легитимирана като демократична от евро-атлантическия свят. Назначават се човекоподобни маймуни, за да вършат маймунски дела в полза на бандитите от всякакъв вид. За това мозък не е нужен, а само доза циничност.

Именно тези улично-партийни примати, избрали нов шеф на Националната следствена служба, за който ни убеждават, че бил правилният. Нямаме никакви съмнения, когато маймуни избират маймуни! Конкурс с един кандидат е традицията на българската политическа мафия не от вчера.

Няма да задълбочавам по същността и значението на Националното ни следствие, защото там няма нищо интересно. Само колегиална любов в кибуца, добре регулирани парични потоци и тишина. Това е лицето на европейската ни натовска държава в която стабилност означава здрава, стабилна и просперираща политическа мафия, защитена от международното демократично право…

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

Предишна статия

БЪЛГАРСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ ОГЛУШИТЕЛНО МЪЛЧИ!

Следваща статия

България: когато страхът управлява

Други интересни