ПРАВЕЛИ БРИФИНГ С МИНИСТРИ ЗА ДА ПОКАЖАТ „КАК РАБОТИ ДЪРЖАВАТА“

Автор: Няма коментари Сподели:

Събота. Късен следобед. Брифинг на спец.прокуратура, ГДБОП, МВР министър IQ и вся остальная…

Фамозната говорителка на прокуратурата Румяна Арнаудова спретнала бретонче и тя, барабар Петко с мъжете.

И както обикновено изплещва грандиозна тъпотия: „Правим този брифинг заедно с министри, за да покажем как работи държавата...“

Айде прочетете пак идиотщината на Румяна Арнаудова, която непрекъснато илюстрира геройски смешната и жалка цацаратура, превърната в кръпка на изпълнителната власт на Борисов и компания.

Репликата на Румяна Арнаудова идва след поредица от резонни въпроси, идващи от журналисти, вдигнати в събота, за да отразяват „героите“ на „как работи държавата“, журналисти, които все пак искат да знаят що за пушилка е акцията за заловени лица, свързани с паралелен износ на лекарства.

От всички „отговори“ на шефа на ГДБОП, на спецпрокурора Гешев и вся остальная, стана ясно, че нищо не е ясно, защото тепърва щяло да се прави „анализ на доказателствата“ и че ако кажели изобщо нещо конкретно „ще попречим на разследването“.

Иначе хванали ОПГ, ама не се знаело какво точно ще издържи като доказателство, защото това било икономическо престъпление и имало много документация, която оттук нататък щели да „анализират“…

Вие давате ли си сметка за какви смешници става дума, тия, дето трябва да ги видим като „как работи държавата“?!

Ами от какъв такъв … ви беше да давате брифинг, а не свършихте тихо цялата работа и тогава да гръмвате фанфарите, а, некадърни „рекламни агенти“ на правителството?

И понеже Арнаудова кипи от акъл направо си каза женичката – „за да покажем как работи държавата“.

Видяхме я „държавата“. Как работи. Боко си прави екстрен пиар в събота, вдига министри, вдига цацаратура и бретончето Арнаудова, залавят двайсет и кусур „длъжности лица“, които не можели да ги кажат обаче, а не могат да ги кажат, защото толкоз ще им са и доказателствата, и както обикновено цялата дунанма ще се спихне тепърва в съда, и пред журналята, и камерите бляботят глупости, ама важното е да ги дадат по телевизора, че нещо били хванали…

Жалка картинка.

Отвратителна картинка.

Брифинг се дава, когато сте железни, когато сте отработили всичко и можете да говорите конкретно за ОПГ, йерархия, участници, доказателства, а не да биете тъпана за да уйдордисате пиара на Боко.

Другото е срам и телевизионна картинка за „простите“.

Що се не гръмнете, бре?!

Afera.bg                                     http://afera.bg

Предишна статия

ЗА 135 ГОДИНИ СТИГНАХМЕ ОТ СТАМБОЛОВ ДО БОЙКО БОРИСОВ

Следваща статия

ДА ВИДЯ КАМЪНИ ДА ПАДАТ ОТ НЕБЕТО, КАЖАТ ЛИ ГО ПО ТЕЛЕВИЗОРА, НЯМА ДА ПОВЯРВАМ

Други интересни