Борисов спуснал заповед неудобните ”да ги няма”

Автор: Няма коментари Сподели:

.

                                                              Георги Георгиев

”ТЕЗИ ДА ГИ НЯМА, РАЗБРАЛ СЪМ СЕ С ГЛАВНИЯ” Това са думи на Борисов в началото на септември в среща на 17-ят етаж в централата на ГЕРБ.

На срещата присъстват Цветанов, Паунов, Менда Стоянова, Младен Маринов – главният секретар на МВР и още трима души. Под “главния” Борисов има предвид главният прокурор Цацаров, а под “тези”, списък от хора – журналисти, представители на гражданското общество и лидери на граждански сдружения. Целта е до януари 2018г. тези хора да бъдат неутрализирани. Смачкани, уволнявани, компрометирани,.омаскарени, дори физически “ударени”. Срещу тях да бъдат образувани дела, образувани проверки и подложени на всякакъв институционален натиск. И не само. Гласът на тези хора трябва да бъде заглушен и бруталните репресии в социалните мрежи през последните месеци показват и доказват изпълнението на заповедта на Борисов.

 Още тогава БОЕЦ предупредихме нашите членове и колеги от други сдружения. БОЕЦ не можем да разкрием своят източник, но разполагане с доказателства, че до края на годината репресиите и натиска срещу неудобните за властта хора ще ескалират. Тотално потъпкване на свободата на словото и директна, показна агресия срещу непримиримите е демонструрана от страна на управляващата ни мафия и това ще ескалира. Страх тресе кочината и в страха си да не загубят властта, която им осигурява безнаказаност и продължаване на схемите за източване на милиарди, дебелите са способни на всичко. В списъка освен БОЕЦ са журналистите от сайта Биволъ, професор Велислав Минеков, журналисктата Люба Кулезич, Манол Глишев, адвокат Николай Хаджигенов и др.

За нас това означава, че сме на прав път, че дебелите ги боли от действията ни и ударите срещу нас само ни амбицират още повече. И ще водим битката си срещу управляващата ни мафия и слугите и до край. Обречени сме да победим.

                         Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

https://frognews.bg/novini/liderat-boets-borisov-spusnal-zapoved-neudobnite-niama.html

Предишна статия

БРУТАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ В ДИРЕКЦИЯ „МЕСТНИ ДАНЪЦИ“ ВЪВ ВАРНА!!!

Следваща статия

Dmitri Hvorostovsky…

Други интересни