Четвърт век имитация на промени!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                        Nikolai Markov

Разликата между европейската политика – в случая германската и азиатската – в случая България, е очеваден.

В европейската практика компромиса има цена и всяка партия плаща със загуба на подкрепа. В българския азиатски модел, изграден от неосъдени политически престъпници партиите са средство за извършване на безнаказани престъпления. Това е разликата!

Затова ние ще живеем под мафиотско-азиатски ботуш – ще обедняваме и задлъжняваме, а другите народи ще забогатяват и ще се развиват. И докато не се пречупи гръбнака на тази политическа мафия, това няма да се промени. Повярвайте ми, имам дълъг и безценен опит с тези лица.

Промяна?! Само ако започнем да се самозареждаме с надежда, защитена от смело сърце. И действия в правилната посока…

                                             Nikolai Markov Sofia City Province    

Четвърт век имитация на промени! Милиони погубени животи и разбити съдби. Вярвате или не днес на върха на държавата вилнеят агент Гоце, аген Буда, агент Сава, агент Иван и всякакви подобни мухъли. Те погубиха България!

Бърза и светкавична пълна лустрация на обществения живот, банковия сектор, бизнеса и цялата публична администрация. Не вярвайте на комунистически генерали с излъскани автобиографии. Те са част от предателството! Генералският пагон се дава само и единствено за особени заслуги към държавата…

                                     https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

Предишна статия

Китайската ”Тенсент” изпревари ”Фейсбук”

Следваща статия

Чёрное золото

Други интересни