НЕ Е ИСТИНА!

Автор: Няма коментари Сподели:

Eврокомисарят по правосъдие:Оптимист съм, че България ще пребори корупцията. Цацаров ми обясни какво е заложено, какви са плановете за реформата. Според мен това е правилният път напред, коментира Вера Юрова в навечерието на визитата й в София.

Европейският комисар по правосъдие, потребителите и равенството между половете Вера Йоурова ще посети България днес. В София тя ще проведе срещи с министър-председателя Бойко Борисов, със заместник министър-председателя по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина Захариева, с министъра на правосъдието Цецка Цачева и с министрите на икономиката и на труда и социалната политика Емил Караниколов и Бисер Петков.                             

Как се развива България, борбата с корупцията? Има ли напредък в разследванията към лица, които заемат висши постове? Независима ли е съдебната система? 

Това не беше първата, а съм сигурна няма да бъде и последната ни среща с г-н Цацаров. Имахме много добър дебат през септември също така и относно детайли по действащата понастоящем система в България. Много съм оптимистична относно продължителните усилия на българските власти да подобрят системата, да бъде по-силна и да се бори с корупцията и организираната престъпност. Г-н Цацаров ми обясни какво е заложено, какви са плановете за реформата. Според мен това е правилният път напред. Но искаме да видим, че борбата с корупцията и организираната престъпност е невъзвратима. Нещо, което ще донесе осезаеми резултати, което да убеди българския народ, че правосъдието работи в техен интерес.“

Не е истина! Цацаров и бил обяснил на тая, демек, еврокомисарката…

И кво и е обяснил, молим ви се? Как той, Бойко Борисов и Делян Пеевски ще борят корупцията и организираната престъпност? И еврокомисарката била „оптимистична“?

Ще кажете, че тия от Европата нямат хабер какво точно се случва тук, в държавата, управлявана от мафията? О, нееее… ВСИЧКО ЗНАЯТ! НО ИМ Е УДОБНО ЛАПАЧИ, КРАДЦИ И МАФИОТИ ДА УПРАВЛЯВАТ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ!

На този фон, слушаме глупотевините и циркът, който върви в парламента по повод приемането на първо четене на закона за противодействие на корупцията. Пълен идиотизъм! Бля-бля и тинтири минтири.

През всичкото това време България е в окупация от ТОТАЛНА КОРУПЦИЯ ОТ ВСИЧКИ ОНЕЗИ, КОИТО ТРЯБВА ДА Я „БОРЯТ“ И СЕ НАЛАГА ПОГОЛОВНА ЦЕНЗУРА ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ЗАСТАВАТ СРЕЩУ МАФИЯТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА!

Това обясни ли и го на еврокомисарката родният Цацаров?

Afera.bg                             http://afera.bg

Предишна статия

Има всички симптоми на пълзящ военен държавен преврат

Следваща статия

КАРАКАЧАНОВ, ИЗМЕТИ БОКЛУКА ОТ ТВОЕТО МИНИСТЕРСТВО

Други интересни