Ако можеш и днес да преглътнеш честта си. Без да се задавиш.

Автор: Няма коментари Сподели:

ВИКТОР НИКОЛАЕВ, АКО БЯХ НА ТВОЕ МЯСТО, ЩЯХ ДА ЗАБИЯ ЛЯВ ПРАВ В ПРАВЕДНАТА ФИЗИОМУТРА НА АНТОН ТОДОРОВ!

антон тодоровНова телевизия. Антон Тодоров. Видимо уж учтив, уж любезен, но отвратително нагъл и арогантен. Ако бях режисьор щях да го избера от първи раз на кастинг за филм за хитлеризма за главната роля на оберщурмбанфюрер. Но не съм.

В интерес на истината водещият Виктор Николаев е ледено спокоен. Дори изглежда хладнокръвен. Кой знае какво му пищят в слушалките.

През това време депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров, писал и изговарял купища громовни разкрития за „шайката“ на Бойко Борисов и ГЕРБ, арогантно и нагло изрича, че някаква шведска журналистка „хрътка“, видите ли, разследвала „грипен“, а пък нашите журналисти се дупели на президента Румен Радев, и се обръща към Виктор Николаев: „Дръжте се достойно, този човек не е богочовек…“.

Същото изрича и за службите и полицията: „Наште тука ги е страх да разследват, че трябва да пипнат богочовека… Румен Радев“

Манипулативно Тодоров обръща образа на „богочовека“, който по нашите ширини е свързван единствено с Бойко Борисов, когото наричаше „шайка“, и го прехвърля на президента Румен Радев.

Доколкото ни е известно, нито службите, нито полицията, нито родните журналисти, смеят да разследват не Румен Радев, а именно „богочовека“ Бойко Борисов, на когото служи Антон Тодоров. Сливи ли имаше в устата, Виктор Николаев, че не попита за „ИСТИНСКИЯ“ „БОГОЧОВЕК“, НАРЕЧЕН БОЙКО БОРИСОВ, КОГОТО НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА ПИПНЕ В БЪЛГАРИЯ?!

Впрочем, малка , но съществена поправка! – Тодоров е свързан с Цветан Цветанов.

Виктор Николаев: „Една „шайка“ ли стои зад грипен, това ли искате да кажете?“

Антон Тодоров: „Изключително силни думи употребявате, ще ви изядат хляба…“

Виктор Николаев: „Те не са мои.“

Антон Тодоров: „Колежката ви и тя беше тръгнала малко в една посока, ама ето, виждам, че липсва столчето и…“

И още:

Антон Тодоров: „За такъв въпрос, аз ако бях шеф на Нова, уволнявам…“

И още:

Антон Тодоров: „Нека да предупредим БСП: Ченгетата НИ са по-добри от ченгетата ВИ, да го знаят това нещо…“

Много и остро съм критикувала и критикувам както Виктор Николаев, така и Ана Цолова, така и президента Румен Радев, но сега ще го кажа в прав текст:

Виктор Николаев, ако аз бях на твоето на място, щях да забия ляв прав в праведната физиомутра на Антон Тодоров! Нищо, че минута след това щях да бъда уволнена. Защото „шайката“ е над „шапката“ И на Нова телевизия! Нищо, че иначе на мой гръб „рейтинга“ им за деня щеше да „скочи“ в небесата. Нищо, че губиш работата си за миг, просто за миг, Виктор Николаев, НО СИ СТРУВА, както изрича Антон Тодоров: „по дяволите“!

Защото това беше префинен фашизъм! Това беше „елегантна“ заплаха – видя ли къде е колежката ти, ще мълчиш, ще говоря аз, ще си знаеш насраното столче и така ще е докато управлява „шайката“! Това беше диктатура!

Ако беше мъж, Виктор Николаев, щеше да защитиш колежката си Ана Цолова, първо, защото е жена, второ, защото мръснишкото пласиране на особата и в контекста на разговора, бе опит за сплашване! А нали, вие от Нова тв, сте „бранители“ на истината и справедливостта, а?!!!

Ама щели да ни уволнят? Ама щели да ни запратят на майната си? Ама Антон Тодоров сега е от ния, дето „размахват ножа“? Ама кво ще правим „на улицата“, ако се опълчим на мерзавската арогантност? Ама ще ни изхвърлят?

Ами, значит судба такая…

Ако ВСИЧКИ НИЕ, ПРИЗВАНИ ЗА ЖУРНАЛИСТИ, ПРЕСТАНЕМ ДА МЪЛЧИМ И ДА СТИСКАМЕ УСТНИ ОМЕРЗЕНИ, такива като Антон Тодоров ще бъдат ЗАВИНАГИ захвърлени на бунището на боклуците на историята.

Ако продължаваме да се гънем и те да се гаврят вече и в ефир с нас, това означава само едно – победили са. Защото сме малодушни.

Понял, Виктор Николаев?!

Дано днес деня ти да е „добър“. Ако можеш и днес да преглътнеш честта си. Без да се задавиш.

Веселина Томова                     http://afera.bg

Предишна статия

Българското общество е подложено на тежък натиск от собствените си социални заболявания

Следваща статия

Знаете ли какво ме дразни!?

Други интересни