ВЪНШЕН МИНИСТЪР С ГОРДОСТ ПРИЗНАВА, ЧЕ Е ИЗПЪЛНЯВАЛ ПОРЪЧКА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА!

Автор: Няма коментари Сподели:

ЕГАТИ ДЪРЖАВАТА, В КОЯТО ШЕФ НА ПАРЛАМЕНТАРНА КОМИСИЯ И ВЪНШЕН МИНИСТЪР С ГОРДОСТ СИ ПРИЗНАВА, ЧЕ Е ИЗПЪЛНЯВАЛ ПОРЪЧКА НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА!

И в това неделно утро БНТ ни ощастливи с атлантическите напътствия на НАТО-вец №1 Соломон Паси. Случайно или не, господинът изпусна информация, заради която, ако имаме правова държава, начаса трябва да бъде арестуван.

Паси гордо обяви, че като шеф на външнополитическата комисия на Народното събрание е пътувал до Северна Корея с възложена му от САЩ мисия да преговаря за ядрената програма на Пхенян. Водещият удобно пропусна да го попита дали е съгласувал тази си мисия с председателя на парламента, президента и премиера и така не разбрахме извършил ли е държавна измяна Соломон Паси?

Защото, ако депутат, а и всеки български гражданин, се постави в услуга на чужда държава, това си е чиста проба шпионаж. Въпросната персона бе и външен министър и не е нужно богато въображение, за да си представим какви ги е вършил и на този пост.

Преди пет години, пак в БНТ, външният министър в кабинета „Борисов 1“ Николай Младенов с усмивка призна, че по време на войната в Югославия е куриер на Джордж Сорос и нелегално пренася през българо-сръбската граница стотици хиляди долари за белградския офис на „Отворено общество“. Година по-късно контрабандистът бе назначен за специален представител на генералния секретар на ООН за Ирак.

Какви времена доживяхме! Агенти на чужди държави да се хвалят в държавната телевизия с предателството си.

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ                                                   Велизар Енчев           http://afera.bg

Предишна статия

…къде са ОТКРАДНАТИТЕ пари от КТБ и кой ги ОТКРАДНА?

Следваща статия

ВСС не е независим орган…

Други интересни