Няма ли кой да обясни на Румен Радев, че Бил Клинтън не е добра реклама за България?

Автор: Няма коментари Сподели:

Искрено съжалявам, че дадох съгласието си да се включа в инициативния комитет, който издигна Румен Радев за президент. Изумен съм от изключително грубата политическа грешка, която той допусна. А тя не е първата! Срещата на Румен Радев с бившия президент Бил Клинтън и поканата да посети България са крайно неудачни включително и за двустранните българо-американски отношения.

Или Румен Радев счита, че Доналд Тръмп ще бъде свален от власт от семейство Клинтън, а Хилъри ще бъде следващият стопанин в Белия дом? Нима Румен Радев е толкова късопаметен и забрави политиката на Бил Клинтън на Балканите? Нима той забрави, че по нареждане на Бил Клинтън бе бомбардиран Белград, столицата на нашите православни сръбски братя?

Точно по времето на Бил Клинтън нашият регион бе раздиран от войни и етноконфесионални конфликти, подклаждани от Вашингтон.

Да поканиш Бил Клинтън в София е все едно Си Дзинпин да покани Михаил Горбачов в Пекин. Няма ли кой от президентската администрация да обясни на Румен Радев какъв гаф е направил с поканата на Бил Клинтън в София?

Няма ли кой да обясни на Румен Радев, че Бил Клинтън не е добра реклама за България, ако бъде ангажиран за неин лобист в САЩ? Да беше поканил президента Доналд Тръмп, а не Бил, съпруг на неговия отявлен враг Хилъри Клинтън!

За огромно мое съжаление Румен Радев тотално не оправда надеждите, които имаха повечето от неговите избиратели. И все по-явно затъва в блатото, в което тънеше Росен Плевнелиев.

Боян Чуков

Фейсбук                 http://afera.bg

Предишна статия

Американски изтребители стигнаха до Северна Корея

Следваща статия

Аз съм независим човек…

Други интересни