Отглеждаме си държавници и политици, напълно независими по отношение на извършени престъпления…

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                                 Nikolai Markov

Моят близък кръг от приятели, с които общувам интензивно, се състои от около 150 човека. Повечето от тях имат по две деца. След навършване на пълнолетие или малко преди това, тези деца напуснаха България и нито едно не се е върнало. Всичките ми приятелски семейства имат деца, но и нямат.

Причината е в Независимостта! Живеем в стабилна, независима държава, от която се оказа, че нищо не зависи. Раждаме се и умираме като независими хора, от които никога и нищо не зависи. Отглеждаме си държавници и политици, напълно независими по отношение на извършени престъпления срещу род и родина. 

Мечтаем плахо и независимо, сгушени в студените и празни от деца и бъдеще домове. Култивираме надежди, подчинени на болно въображение, напълно независимо от фактите.

Независими сме! Като държава и като народ! Зависими сме само от собствените ни страхове, които ни превръщат в подлеци. Истината е с грозно лице!

Има изход! Да поставим всичко независимо, в пълна зависимост от нас самите. Докато сме все още живи! Така Независимостта ще стане зависимост, която няма да ни тежи.

Честит празник!         

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

Предишна статия

Тук е нямало война…

Следваща статия

“Без Борисов”

Други интересни