Наследникът на Путин вече е определен, смяната ще стане след 2-3 години

Автор: Няма коментари Сподели:

                                         Двама президенти? Настоящ и бъдещ.

В интервю за ”Собеседник” известният руски политолог Валерий Соловей заяви, че Владимир Путин ще спечели изборите за президент през 2018 година, но едва ли ще изкара целия срок на този мандат.

“Това за него ще е транзитен мандат, той възнамерява да напусне властта по подобие на това, което направи Елцин”, казва политологът. Той сочи и възможността, ако това не стане, да се стигне до вълнения и протести в обществото и все пак властта да бъде сменена. Соловей е категоричен, че наследникът на руския президент вече е определен и това е Алексей Дюмин.

Дюмин е интересна фигура, той идва в политиката от Федералната служба за охрана, някои го наричат “невидим” заради съвсем ограничените му появи по обществени събития. наскоро Путин го назначи за губернатор на Тулска област. Преди това е бил в поделението, което лично отговаря за охраната на руския президент и затова се смята за абсолютно доверен и предан на Путин.

Именно затова Соловей е убеден, че той е истинският приемник на властта в Русия и това вече се знае от службите. “Русия днес е сериозно болна, необходимо е бързо и ефикасно лечение. Проблемът не е само в корупцията, а в цялостната аморализация на обществото. ние пропадаме в нещо като феодализъм, живеем в някакъв абсолютен абсурд, всички виждаме това, но нищо не се прави”, казва политологът.

Според него, вече всички в Русия искат промяна на нещата и връщане на страната към нормален живот-в политиката, бизнеса и обществените отношения. “Всички ще въздъхнат с облекчение, когато това се случи. И парите зад граница-руски и чуждестранни, ще се върнат у нас. Русия ще стане отлично място за правене на бизнес, икономиката ще тръгне нагоре”, прогнозира Соловей.

https://frognews.bg/svqt/politolog-naslednikat-putin-veche-opredelen-smianata-shte-stane-sled-2-3-godini.html

Предишна статия

„Ирма” достигна брега на архипелага Флорида Кийс

Следваща статия

Криптовалутите, подкрепени от природни ресурси, ще са много по-надеждни разплащателни средства…

Други интересни