АВТОМОБИЛЪТ Е СЪС СТИКЕР – МЕНТЕ, НЕ Е СОБСТВЕНОСТ НА ПРОКУРОР!

Автор: Няма коментари Сподели:

След публикацията на АФЕРА:

 ВИЖТЕ КАК АВТОМОБИЛ СЪС СТИКЕР НА ПРОКУРАТУРАТА ПАРКИРА НАЙ-НАГЛО НА МЯСТО ЗА ИНВАЛИД! ЯВНО В ПРОКУРАТУРАТА РАБОТЯТ ПРОКУРОРИ ИНВАЛИДИ С ЧЕРНИ ДЖИПОВЕ! СРАМ И ПОЗОР!

последва незабавна проверка от страна на прокуратурата във Варна. След публикацията на АФЕРА на крак бяха вдигнати шефовете на варненска окръжна и апелативна прокуратура. Бързата реакция дойде от страха на прокуратурата да не би показаните на снимките да са от техните редици. За тяхно облекчение, оказа се, че нарушителите не са сред съдебната система.

Ако така моментално прокуратурата се задействаше при всяка взривоопасна публикация на АФЕРА, не само Варна, а и България, щеше е да по-добро място за живеене. Уви, обаче, когато трябва да се самосезира по разследвания на АФЕРА, варненската прокуратура мълчи като заклана.

Ето и становището по случая със стикера на Апелативна прокуратура – Варна:

Уважаема редакция на сайта „Афера“! След незабавна проверка по публикувания материал и снимки, които показват автомобил, неправилно паркиран на място за инвалиди, установихме, че собственик на колата е мъж с инициали В. С. Справка на щатния списък на магистрати и служители в съдебния окръг на Окръжната прокуратура във Варна показа, че в трите районни прокуратури, както и в Окръжната и Апелативната прокуратура не работи човек с такива имена. Залепеният стикер на автомобила, каквито могат да имат само служебни коли на Прокуратурата на Република България, не е изготвен графично и поставен по утвърдения ред.

Прокуратурата ще сезира КАТ – Пътна полиция – Варна за ангажиране на административнонаказателна отговорност на водача на автомобила, нарушил Закона за движение по пътищата.“

Afera.bg                                                   http://afera.bg

Предишна статия

Криптовалутите, подкрепени от природни ресурси, ще са много по-надеждни разплащателни средства…

Следваща статия

За правото да казваш какво мислиш

Други интересни