Защото това е Б Ъ Л Г А Р И Я!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                                                     Tsveta Kirilova

Умолявам всички русофили, инак българи – родени в България, които са със сериозни отклонения, да се центрират и да станат българофили.

Умолявам всички американофили, инак българи – родени в България, които са със сериозни отклонения, да се центрират и да станат българофили.

Всичко извън центъра, наречено България, което не защитава само и единствено интересите на България, е проява на лигава подлизурковщина и правене на наколенки на империалисти и колониалисти.

Разберете го веднъж завинаги, че няма болни мозъци, родени в САЩ и Русия, които като се събудят сутрин, да започнат да повтарят по 100 пъти на ден думата България и да влизат в безумни спорове със сънародниците си – американци и руснаци, колко велика е България и как тя всеки момент ще ги спаси…(не че не звучи положително)

Разберете го веднъж завинаги, че никой високопоставен отвън не го интересува за държавата ни и народа ни. Привидната загриженост и на едните, и на другите, е защото искат да взимат, а не да дават.

Какви хора трябва да са тези уж българи, че да не милеят за своето, а за чуждото? Като толкова Ви влече Русия и САЩ взимайте куфарите и заминавайте там да си извършвате ритуалите по възхвала на отклоненията.

Призовавам Ви бъдете българи! Не случайно на географската карта между двете отклонения се намираме на централно място! Център! Баланс!

Защо да го правите?
Защото това е Б Ъ Л Г А Р И Я!

                                                 https://www.facebook.com/tsveta.kirilova?fref=ts

Предишна статия

Кацнал на едно дърво

Следваща статия

Пеевски вече си има банка, при това държавна, подарък от Борисов

Други интересни