Какво отличава Фандъкова от Дража Вълчева?

Автор: Няма коментари Сподели:

Йорданка Фандъкова

Г-жо Фандъкова, какво още трябва да се случи – след злополучните спирания на водата, корупционните строежи, затапванията на улици от всесилни строители, за да ви мине през ума мисълта, че понякога и гражданите може би имат право. Поне веднъж, г-жо Фандъкова!

Овчите усмивки и тихото каканижене само разпалват въображението на столичани. Нямате си на идея, какво ви мислят и какво ви пожелават.

Излишно е да изброявам маскарадните ремонти – знаете ги. Ние обаче ги преживяваме и сме принудени да ги търпим. По цели часове там не се вясват работници, нито маркировката е поставена както трябва, нито някой „ръководител” е в състояние да даде смислен отговор на питанията на хората. А те питат просто: защо, докога…

И е така, защото сте възприела арогантното поведение на своя идол – Бойко Борисов. Вие, и другите ръководители от ГЕРБ в Общината се настанихте в Мерцедесите и пет пари не давате за закона, който не позволява това охолство. А дори и да сте намерили нужната вратичка, нямаше да е лошо да покажете известна скромност. Защото е доста нахално цели квартали на столицата да остават без топла вода, или без вода въобще, да са разкопани със седмици, а вие да демонстрирате лукс, зад който се крие партийна безпардонност. Каква е разликата между вас и Дража Вълчева, любимката на Тодор Живков? Че тя се е киприла в черна Волга, а вие в Мерцедес. Всичко друго е под индиго – дори учителския и партиен бекграунд. И вие като нея сте спусната по партийна линия, и вие като нея нехаете за хората и техните интереси. 

Всички обяснения и оправдания колко се трудите, за да отстраните тази или онази повреда додеяха на всички. Защото липсват аргументи. Един истински кмет не тича по телевизиите да се оправдава и да мрънка безмислени обяснения, а стяга хората си да работят повече, отколкото крадат. Защото са обществена тайна „тарифите” и за разрешително за строеж, на архитактите и куп други служби, които дискриминират хората  рекетират бизнеса по всякакъв начин.

Спрете да слушате спуснатите и назначени от вашия пръв държавен и партиен ръководител некадърници, които носят от девет дерета вода, за да ви доказват колко те са ценни и умни и колко гражданите – глупави и нервни.

Спрете с неадекватните действия или поне намалете щетите за столичани. Ако бяхме във война или ни нападаха терористи – пак нямаше да е такъв хаос!

Пожелавам ви това, което ви пожелават 90 на сто от столичани. Другите 10 си го мислят, но заемат щатове благодарение на ГЕРБ и си траят. Те със своите близки са ваште избиратели. Не по съвест, а според ползата и страха.

Возете се в Мерцедесите, а ние ще топлим кофи и тенджери, за да не воним на „фандъковски ремонтен парфюм”. Нека ви тежи на съвестта това, което причинявате на стотици хиляди със своята некадърност – ако имате такава.

 

Камен Димитров,

злощастен жител на „Фандъкова София”

https://frognews.bg/politika/merdedes-deli-fandakova-draja-valcheva-idiotshtinite-sashtite.html

Предишна статия

Най-новата легенда за Борисов

Следваща статия

Национализирайте ”Нефтохим”, досега така и не е излязъл на печалба…

Други интересни