В България няма реална банкова система!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                                                      Nikolai Markov

В България няма реална банкова система! Казвал съм това десетки пъти, при това не случайно. Знаете ли кога се налага подход на “модерна национализация”, смисълът на която е данъкоплатците да платят кражбите от престъпни схеми на политически престъпници, генерирани чрез управление на ключови за икономиката предприятия?

Въпросът не е лесен, както изглежда. Икономиката на всяка държава е под много особен мониторинг. Няма да се впускам в подробности, но искам да се знае, че този мониторинг не се осъществява чрез официални данъчни или други публични документи. Причината е, че повечето са фалшиви!

Представяте ли си какво трябва да е състоянието на едно дружество като Дунарит АД, например, за да не иска нито една банкова/лихварска/ институция да го придобие, макар и с дългове? 

Нали се досещате, че числата не винаги са такива, каквито се показват, но когато имаш на разположение мафиотско правителство, ти всъщност можеш да минимализираш своят риск, за сметка на всеки данъкоплатец. 

И за да сме напълно наясно искам да се обзаложа с който пожелае, че не след дълго, когато държавата чрез нашите данъци и задължения, плати кражбите и престъпленията в Дунарит, това предприятие отново ще бъде “приватизирано”. Знае се и от коя банка, защото схемата е тяхна! Тогава също ще бъде подготвено с фалшиви отчетни документи. 
…………………………………………………………………………………………………
За нас гражданите ще останат загубените пари и държавните заеми, а за бандитите – печалбите и бъдещите други ползи.
…………………………………………………………………………………………………

Не съм привърженик на крайностите, но употребени с нужния контрол и ясна цел, те биха решили някои проблеми по-бързо, отколкото всяка изговорена истина. Стига личното отчаяние да не е отровило напълно здравия разум…

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566?fref=ts

Предишна статия

Мафиотската щука е разпоредила да бъда следен “на къса верига”…

Следваща статия

ТОВА ЛЯТО ПОСЕТИХ СОФИЯ СЛЕД ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ!

Други интересни