Николай Марков днес във фейсбук…

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                                                     Nikolai Markov

    Радан Кънев: “Борисов се държа адекватно с Макрон, за разлика от Радев.”

    Радан е винаги на своето логично място – памперс и брутален слуга на мафията. По друг начин казано, горното изречение звучи така:

    “Бойко, ние лабораторните изделия, ти се извиняваме за всичко каквото си помислиш. Знаеш, че сме решили да правим нова политическа манджа с грозде, резултат от смесване на ДСБ и Да, България, плюс малко друга шлака за алиби. Вземи ни отново в леглото си и изгони тъпите като антични брадви патриотари. Ние ще ти бъдем бухалката срещу Радев и той ще бъде на колене, колкото и както пожелаеш. Бойко, не ни оставяй, знаеш, че сме неверни любовници, но без твоето легло сме видима пълна нула.”

    Убеден съм, че тази дясна недъгава клика се поддържа умишлено в насипен вид чрез лансиране на идиоти. От това ползата е само за един човек. А сините червени шамани в сянка, които подкрепяха мафията през тези години, заради собствени интереси, да се приготвят за много сериозни лични проблеми в бъдеще. Те си знаят защо…

    Управление

                                                                                     Nikolai Markov

    Когато нямаме мярка на думите си, така ни се пада. Колко пъти изпратихме другарят Борисов до Симитли за последната година? И все по мъжки дела.

    Ядосахме го човекът и той драсна клечката. Сега пък му се отваря нова далавера с огромно количество “изгорял” дървен материал, посока Турция и Гърция. И пак батко трябва да направи няколко десетки милиона през една негова банка “под прикритие”, за да ни спаси от изгорялото, разбира се!?
    ……………………………….
    Ако всички поданици в територията му, чинно и покорно си мълчим, вероятно няма да гори Симитли!
    ……………………………….

    Няма да горим и ние в пожарите на тотална корупция, престъпност и безнаказаност на престъпления, извършени от политици. Ще си живеем щастливо като български севернокорейци, обичащи своят смел вожд, велик европейски водач и винаги справедлив съдия.

    И чак тогава животът ще стане по-хубав от песен, по-хубав от пролетен ден, какъвто ни го завеща безмоторния поет Вапцаров, а винаги ценностните евроатлантици, ще подпечатат с банкянски мафиотски печат завета му…

                                                                              

                                                                                               Nikolai Markov

                                                 И понеже ние си нямаме государь и не искаме да имаме…

Един руснак, мой гост, ме попита. Защо всички българи се подигравате на Бойко Борисов? Отговорих му, че ние не му се подиграваме, а по особен начин оплакваме собствената си съдба. А тя е някаква небесна обреченост управниците ни винаги да са прости хора. И безкарайно алчни. 

Той каза, че и в Русия има недоволство към определени лица, но все пак са във властта и трябва да се уважават!

Помислих малко. След това му казах, че “государь”, от която дума произлиза “госудорственое” в смисъл на държавно, всъщност означава “владетел”. В България нямаме “владетели”, а повечето от управниците ни са били убити от българи. И понеже ние си нямаме государь и не искаме да имаме, сме си сложили Бойко, за да ни е весело селото…

                                                               https://www.facebook.com/nikolai.markov.566?fref=ts

Предишна статия

Всъщност ние не сме народ…

Следваща статия

Къде е златото на България?

Други интересни