„Човекът, който ще промени България”

Автор: Няма коментари Сподели:

05 August 2017   

Автор Калин Руменов

Световният маниак вярва в българския дух

Толкова маниакално и американско, чак американско психарско.

И толкова нездраво и подозрително, чак ненормално – чуждо посолство да повярва така силно в българския дух, че явно да харчи пари за повдигането му чрез рекламна кампания. Щото други посолства също харчели, обаче тайно и то за разложението му.

Само световен маниак може да си въобрази, че познава в детайли „Човекът, който ще промени България” или ще промени Къдетоидаенамайнатаси.

В нашия случай човекът е предприемчив пастир с малък бизнес с козе сирене и изпълнява гражданския си дълг, като винаги гласува. Към образа му се добавя щипка алтруизъм, щипка феминизъм и още две циганизъм. Получава се класически американски стандарт, но пригоден за местния човешки пазар.   

Американците знаят какво е най-подходящо за всички пазари.

Могат да разгадаят вековна народопсихология, да изолират вредните вируси като песимизъм и скептицизъм и да тръгнат да ги лекуват с позитивни послания.

Как да не е американско, как да не е маниакално. Коя друга държава може да си въобрази, че толкова безпогрешно ви познава. Трябва да е някоя, която си е въобразила, че самата тя е безпогрешна.

Кое друго посолство може да е толкова самонадеяно, че без да пита, започва да повдига духа на чужд народ. Представете си Турция, която ни познава много повече, да повярва също така силно в българския дух и да презентира със свой колаж „Човекът, който ще промени България”. Дали няма да се съмняваме повече, отколкото се съмнявахме в Местан.

Американците обаче не подлежат на съмнение. Те са свестни до маниакалност пичове и без никакви задни мисли. Те просто искат да помогнат – от сърце и от джоба си. Сами ще платят за реклама на живота в НАТО и ЕС, който става все по-хубав и няма за какво да се съжалява.

Нямаме демокрация – те ще ни я построят с техни си долари. Съдебната ни система е трагедия – ще платят за по-добра. Гражданското ни общество всъщност е селско – ще ни отсеят елит и ще му дадат джобни. Нямаме национални интереси – ще ни ги начертаят про боно.

Не знаем как да използваме природните си ресурси – ще ни кажат, но и ще вземат нещо, няма как. Чудим се как да използваме географското си положение – ще ни посъветват правилно дори и нищо да не вземем от него. Търсим си враг – и такъв ще ни намерят, и въоръжение ще ни предложат.

И никога няма да загубят вяра в силния български дух. Без него сме заникъде и отсега сме загубили хибридната война.  

Тези, които не го разбират, са поразените души от невидимия хибриден враг. Който ги облъчва с негативизъм, а те са лабилни и се заразяват лесно.

Това е правдивото маниашко обяснение – маниаците не бъркат никъде, но в гората има враг стаен. В чиято подлост и коварство трябва да вярвате точно толкова силно, колкото в добрите намерения на световния маниак.

Според него българското минало е безусловно скапано и по него не може да бъде изпитвана рационална носталгия, за нея не съществуват обективни причини.

Следователно единствената причината някои българи да предпочитат Вчера пред Днес е заради разложителното влияние на вражеската пропаганда.

Трябва да се ляга и става, подчертавайки опасността от нея. Което според световния маниак е най-убедителната демонстрация на отлично психично здраве. Опитайте се да спорите и ще ви пратят да пиете хапчета за собственото ви психично разстройство.

Винаги така действа обслужващият персонал на световния маниак – винаги предписва хапчета на биомасата, когато тя не споделя лудостта на дебилния му позитивизъм и вярата в безплатния американски обяд. 

http://www.lentata.com/page_9715.html

Предишна статия

Дата и точное время затмения 7.08.2017 года…

Следваща статия

Защо НАТО не подари изтребители на най-бедната държава в ЕС?

Други интересни