Бойко не е само скромен, той е и гений!

Автор: Няма коментари Сподели:

Какво толкова му трябва на един премиер…

В петък Бойко каза: Известен със с моята скромност. Именно тази негова пословична скромност, не му позволява да признае, че е и гениален. А е такъв. Защото ако не е и ни управлява трети мандат, това означава, че с нас се случва нещо… Но да не ровим в тази посока, защото знаем какво ще излезе.

Борисов е човек от народа. Скромен и умен. Лаврентий Берия, този справедлив и духовно възвишен човек, обичал да казва:Скромността – краси болшевика, заменяйки думата „човек” с „болшевик”. Сталин лично одобрил тази „поправка” и дори допълнил:Силата на болшевика е в неговата скромност. Което разкрива тайната на непобедимия Борисов.

 Времената днес са други – демократични. Берия и Сталин ги няма. Борисов обаче е тук, със своята скромност – доказателство, че болшевизмът е жив.  

 Странно изглеждат на този фон документите които показа банкера Цветан Василев, че 240 млн са били занесени на Борисов от посредниците Делян Пеевски и Александър Сталийски.  Още по-странно е присъствието на човек от „бистришките тигри” в управата на „Дунарит” и „Авионамс”. Да не говорим за слуховете, че Бойко притежава акции от Булгартабак и различни медии. Ами Димитър Богданов, който поискал 1 млн лв от кандидат за купувач на „Химко” Враца от името на Борисов?

Какво да мислим и за банковата сметка на Борисов в Лихтенщайн, разследвана от местната прокуратура? Дори един особено близък до премиера сайт писа, че в това нямало нищо лошо, защото всичко било законно. Законно, законно – колко да е законно. Освен това го няма записано в имотната декларация на премиера.  

А дали мъжката дружба между премиера и шефа на Лукойл – България Вальо Златев е само духовна? Скромни, успели мъже… Правешката шатра, ловното стопанство „Паламара”, правителствения самолет, цени на претрола, бридж белота – висша форма на човешко общуване…

 Артур Конан Дойл твърди: Скромността не е добродетел. В повечето случаи прикрива нещо друго. Но кой днес слуша Конан Дойл с неговия надут Шерлок Холмс… Елементарно…

 В мрежата спонтанно се роди идеята да помогнем на премиера да бъде на висотата на хората край него. Очертаха се два основни варианта: А/ всеки българин да изпрати няколко левчета в благотворителна сметка на името на премиера. Б/ главният прокурор Сотир Цацаров да помоли Делян Пеевски да приведе част от честно спечелените милиони на своя приятел от Банкя. Приятел в нужда се познава, нали?

 Какво му трябва на един скромен премиер? 

Една пура, футболна топка, женско бедро и малко джобни.

                                                               http://frognews.bg/politika/boiko-samo-skromen-toi-genii.html 

                                                                                                              Борис Петков

Предишна статия

НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ

Следваща статия

Mir℮ill℮ Mathi℮u

Други интересни