КОРУПЦИЯТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ БОРИ ОТ КОРУМПИРАНИТЕ!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

Понеже темата с корупцията се върна отново на хоризонта, да ви кажа и моето мнение. Най-интересното от това дежа-вю е, че не друг, а ГЕРБ прояви нетърпимост и решимост за справяне с корупцията. Този антикорупционен кон беше язден от Христо Иванов, Меглена Кунева и прочее борци срещу какво ли не. Нов борец срещу корупцията и ново знаме на БСП стана и президента Радев, обвинен на мига в корупция. Стана политическа манджа с грозде, заобиколена от празни откъм съдържание и смисъл гладни скотове!

Нов орган срещу корупцията – идея подхваната от ГЕРБ и новият президент!? Странна комбинация, легитимираща се чрез политическо плагиатство. Видимо никой не иска реално да реши проблема. Най-хитра в случая се явява само Илияна Йотова, която е на противоположна позиция. Къде е истината?

Няма истина, най-малко универсална. Моето лично убеждение, извън всякаква емоция е, че докато Борисов е премиер реформа не може да съществува нито в съдебната система, нито в митниците, нито в схемата на наркотици и контрабанда, нито в цялата държава. Има причина за това. Реформа няма да има и ако Борисов бъде заменен с друга креатура или политическо управление на БСП!

…………………………………………………………………………………………………

Корупцията не може да се бори от корумпираните!!! Това знам аз и зная усилията, които се полагат, за да задържат статуквото. Ако искате личното ми мнение, смятам, че проблемът с корупцията и злоупотребите с евро средства, както и всичко откраднато до тук може да се реши с много прости инструменти. Сигурен съм, че всичко престъпно дотук може да се поправи само за броени месеци, при това без никакво ново законодателство или допълнителни паразитни държавни органи…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                                         Николай Марков                        http://afera.bg

Предишна статия

ОКОТО!

Следваща статия

ГОСПОДАРИ НА МОРГАТА

Други интересни