Имаме един живот. Даден от Твореца…Огнян Стефанов

Автор: Няма коментари Сподели:

Огнян Стефанов е във войната срещу КТБ рамо до рамо с нас. Много пъти в статиите си в сайта FROGNEWS го доказва с позицията си и със силата на думите си.

За нас ще е чест да го уважим с присъствието си на представянето на книгата му “Господари на моргата”, в сряда, 14 юни 2017 г., от 18:00 часа, в литературен клуб “Перото” в НДК, София.

Всички са поканени.

Защото…

“Имаме един живот. Даден от Твореца. Или природата – все едно. Той е уникален, само наш и неповторим. И винаги недостатъчен… Пътят, след първото проплакване, започва с мама и минава през радости, мъки, разочарования. Успехи са помрачавани от провали. Надежди са попарвани от лъжи. Мечтите се сблъскват с реалността. Трудно е. Но е и честно. Красиво.

Ако го нямаше унижението – смъртоносният враг на свободата. Не се преживява.

Човек може да прости, но не забравя унижилия го. Както не се забравя убиец.

В България унижението и лъжата са част от ежедневието на мнозина. Едни се демотивират, други тънат в страдание, трети го удрят на пиене, четвърти бягат, пети се приспособяват… Има и такива, които плуват в тази извратеност с удоволствието на свиня, попаднала в рядка тиня. Кочината им е по душа, джоб и манталитет.

Това разделя нацията.

Написах книгата „Господари на моргата”, за да кажа на хората от мойта кръвна група, че трябва да сме информирани, да ценим свободата, да обичаме децата си и да се бием със зъби и нокти за своя живот и този на близките ни. Никой няма право да ни унижава и да решава вместо нас. Колкото по-могъщи са гадовете, мафиотите и управниците, толкова по-изобретателни и смели трябва да сме ние. Всеки е силен много повече, отколкото предполага. Яростта и преживените несправедливостти са страховито оръжие.

Елате на 14 юни от 18 часа на представянето на книгата “Господари на моргата” в Клуб „Перото” на НДК, да си поговорим открито. Те са мръсно богати и страхливи, а ние нямаме кой знае какво за губене.”

Огнян Стефанов                                      https://www.facebook.com/events/857511084396715

Предишна статия

Какво (не) научихме от първата стенограма за КТБ?

Следваща статия

Правителството на ГЕРБ концентрира пари в КТБ…

Други интересни