«Турските зверства в България, описани от Запада»

Автор: Няма коментари Сподели:
 «Турските зверства в България, описани от Запада»

Ще публикувам по няколко страници българска история, удавена в кръв, не за да ровя с охота в дълбоките рани в паметта на българския народ, а за да изоблича неверните твърдения, че сме имали едни толерантни, човеколюбиви башибозуци, които просто си присъствали на чаша чай и кафе на нашата територия.

Всеки ден ще показвам по няколко страници с факти и доказателства, разкриващи приликата на хладнокръвните главорези от миналото с популярните терористични организации от настоящето. И, ако все пак у техните наследници има поне малко съвест, човещина и достойнство, хубаво е да направят всичко по силите си България да получи не само подобаващо финансово обезщетение за извършените злодеяния, но и световно публично извинение заради проявите на крайната извратеност!

Когато говорим за Априлското въстание, българската историография не пропуска да спомене имената на редица чужденци, застъпили се зад каузата на българите и изразили възмущението си от начина, по който Османската империя потушава бунта за свобода. Става дума за имена като Оскар Уайлд, Виктор Юго, Уилям Гладстон, Макгахан, Джузепе Гарибалди и редица други, които, използвайки огромното си влияние, се опитват да вдигнат завесата и изкарат наяве фактите, които трябва да ужасят цяла Европа.

На тях българският народ дължи много, тъй като всичките им писания спомагат светът да разбере, че на Балканския полуостров има един народ готов на всичко, за да постигне свободата си, и че същият този народ става жертва на един изключително нехуманен начин, по който е потушено въстанието му.

Черните деяния от миналото не се почистват с манипулиране на историята и с промиване на примитивни мозъци на индивиди, със съмнителна коренова система и родословие. Лошата репутация може да се почисти с дълбоко извинение и молба за прошка, с признание на абсурдността на кръвожадните дела върху един човеколюбив народ – българите!

                                                                                            Tsveta Kirilova

https://www.facebook.com/tsveta.kirilova?fref=ts

Предишна статия

Правителството на ГЕРБ концентрира пари в КТБ…

Следваща статия

Тотален абсурд е всички видове малцинства да имат повече права, отколкото нормалните граждани на тази държава…

Други интересни